Kinga_1
Fanka BB :)
Madzialenak - nie ma za co bo za wiele nie pomogłam. Może Sylwia będzie fakt wiedziała o co chodzi z tym pierwszym ( za wysoki to jest na pewno, ale czego dotyczy? też na czczo?)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylwia pomocy :-) Byłam dzisiaj na badaniu krzywej cukrowej i nie potrafię zinterpretować wyników tzn. co oznacza ten pierwszy parametr Glukoza? Jest ona mega wysokaMiałam zrobić glukozę na czczo + obciążenie po 2 godz. i te parametry są chyba ok? Z góry dziękuję za interpretację.
Eksport danych
Glukoza Glukoza 126 mg/dl 70,00 105,00 H Test obciążenia glukozą (75g) Glukoza na czczo 98 mg/dl 70,00 105,00 N Glukoza po 2 godz. 134 mg/dl