Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to oczywiście zaciskam mocno za ciebie i resztę staraczek aby pojawiły się bardzo szybko spodziewane gwiazdkowe prezenciki lub nawet mikołajkoweWitaj lopo -> tak bede miala robione IVF, bo niestety inseminacja jak sie okazalo sie nie wchodzi w rachube (lewy jajopwod zamkniety, na prawy jajnik nie dziala zbyt dobrze.-(). Tak wiec od 19 zaczynam brac puregon, i punkcja jest przewidywna na poczatku grudnia. Nie ukrywam, ze bardzo licze na prezent swiateczny:-)
cross-mind - czy te leki DHEA są przeznaczone dla kobiet po 35 roku życia lub ze słabą rezerwą jajnikową czy ''niespełniając tych kryteriów'' też można je przyjmować ? Mnie do 35 brakuje 3 lata i jajniki ze swoją rezerwą są chyba ok. ale jestem po dwóch nieudanych podejściach więc może mogę tak sobie odpalić extra doładowanie)) no i mąż by sie ucieszył ...
haha . Zapytam lekarza co o tym myśli ale ciekawi mnie tez Twoja opinia.
dostałam skierowanie na dalsze badanialopop-> dzieki wielkie za Twoje kciuki. A co tam nowego u Ciebie?
Do Lena31 , ja w sobotę zaczęłam leczenie w Bocianie (Białystok). Lekarz dobrał mi długi protokół . Następną wizyte mam 6 grudnia.Powiedział,że do świąt sie wyrobimy ze wszystkimJak rozumiem juz miałaś jedno podejście? CZy to też miało miejsce w Bocianie??Pozdrawiam Dominika