Asieńko, bardzo mi przykro. Ta Twoja beta wkazuje jedna, że coś tam się dzieje więc tak sobie myślę, że sukces jest bliski. Co do dofinansowania to nie wierzę, że nie masz czegokolwiek - przecież chyba nie przyszłaś do lekarza po raz pierwszy i nie powiedziałaś, że chcesz in vitro. :-)Robiłaś jakieś monitoringi, nie wiem, zastanów się na spokojnie, napewno coś znajdziesz. A jakie leki brałaś przed crio? Miałaś encorton? Co do Gyncentrum to powiem Ci tak - klinika jest napewno bardziej kameralna i człowiek czuje się bardziej "rodzinnie". Panie w rejestracji pamiętają imiona - nie mają aż tak dużo pacjentek jak w provicie. Ale to nie jest najważniejsze... Dlaczego chcesz zmienić klinikę? Masz jakieś ale do dr B czy po prostu chcesz zmienić? Pytam bo jakoś nie wydaje mi się, żeby któryś z lekarzy w Gyncentrum był lepszy to raz a dwa myślę, że z dr B można pogadać tak szczerze i ona powinna nie iść schematowo tylko przyłożyć się indywidualnie do Twojego przypadku. No chyba, że już wyczerpała pomysły... Przypomniałabyś mi swoją historię leczenia i jakie leki brałaś?
Maja - od którego dnia cyklu brałaś medrol a raczej miałaś brać bo pamiętam, że na początku namieszałaś coś delikatnie w dawnowaniu
:-)
Lawendowy - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&