reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej! Dzis jest moj 7dpt i dla mnie to juz koniec drogi. dzis rano pojawily sie u mnie brazowe uplawy jak przed @ a teraz juz pokazala sie krew. Nie mam zadnych mrozaczkow, nie mam tez juz nadzieji. To juz moje trzecie podejscie i nie wiem czy dam rade zrobic to jeszcze raz. Psychicznie jestem wykonczona. Nie moge uwierzyc w to co sie dzieje, nie dociera do mnie, ze ta cala sytuacja ma naprawde miejsce. Zastanawiam jak wrocic do pracy- pracuje w przedszkolu!!! Nie wyobrazam sobie stanac twarza w twarz z dzieciakami. Nie wiem co robic. Teraz siedze rycze i uzalam sie nad soba, w koncu mam takie prawo. Mam nadzieje ze Wam sie uda i doczekacie sie bobaskow!!!!!Trzymam kciuki za kazda z WAS!!!

reklama
wiola - spokoju ducha ci zycze. odejdz z forum, zapisz sie na jakis kurs czy cwiczenia... a kiedy czas nadejdzie podejmiesz decyzje co dalej. czas pomoze

wiola - a to nie implantacja? ta żywa krew mnie niepokoi ale na @ nie jest za wcześnie? My przecież miałyśmy chyba razem testować?

dziewczyny

tak wogole to zapomnialam napisac, ze dla tych ktore maja punkcje i tych co transferuja. bierzcie suplementy wit D. witamina ta ma wplyw na implantacje zarodka (nie sama stymulacje, nie pomaga w produkcji wiekszej ilosci jajek czy isch jakosci). ma wplyw na endometrium zwiekszajac jej 'receptivness'. wiele z nas ma niedobory tej witaminy wiec lykac po punkcji do testowania. wystarczy 30mg

wiola trzymam &&&& żeby to nie był okres. A może zwiększ trochę progesteron?

lolitka bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość o witD, bo w klinice mi ją zapisali już 3 miesiące temu i każą brać nadal. Właściwie nie zastanawiałam się jak duże znaczenie to ma, po prostu myślałam, że mam ją brać by uzupełnić niedobór i już. A ona jednak ma jakiś wpływ :szok:

mazenka - kurcze ja mam crio w październiku (mam nadzieję) to może już teraz zacznę brać jak ona ma takie znaczenie. Ile razy dziennie ją bierzesz?

reklama
Lilia biorę raz dziennie Vigantoletten 1000, a branie witD w takich ilościach na pewno nie zaszkodzi. Mi lekarka powiedziała, że mam niesamowity niedobór i była w szoku, ale powiedziała też, że większość ludzi ma niedobór tej witaminy :)

Ostatnia edycja:
Do góry