Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja dopiero jestem po pierwszej wizycie, jutro robie czesc badan, a w sumie glowne badania mojego M mamy, diagnoze tez, wiec teraz zostaje powoli działac.
ona232 po miesiącu łykania l-karnityny, ANDROVITU (wczesniej zle napisalam), ćwiczeniach dzień w dzień na orbitreku i nie trzymaniu laptopa na kolanach (lekarz powiedział, że to jest bardzo szkodliwe) wynik polepszył się dwukrotnie. Odstawił papierosy totalnie (nie był nałogowym palaczem, raczej sporadycznie popalał) i nie pił w ogóle alkoholu. Po tym okresie dalej łykał już tylko androvit, ćwiczył, nie palił, na imprezkach zdarzał się alkohol i wyniki tak się poprawiły, że lekarz już całkowicie wykluczył jego "rolę" w naszych problemach w zajściu w ciążę, bo wyniki były bez zarzutów. (chyba po trzech miesiącach od pierwszego kiepskiego wyniku)
Z tego co mi wiadomo, to na męski czynnik nie ma jakiegoś jednego super leku, ale całość tych czynników naprawdę może zdziałać cuda. A ten Androvit sprawdził się doskonale - ten lek nam polecił lekarz.
no i mam problem. sama go sobie storzylam. okazalo sie ze skonczyl mi sie lek estrofem.
ja teraz otwieram opakowanie a one jest puste no i szok a bylam swiecie przekonana ze go mam...
kiki - trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte. a estrofem to chyba juz niepotrzebny. w mojej bynajmniej klinice kaza odsatwic po pozytywnej becie a ty juz jestes w bardziej zaawansowanej ciazy wiec sie nie przejmuj
no i dziewczyny w nocy dostalam plamien, wiec zamiast w piatek jade dzis do kliniki.
noc przeplakana bo wydaje mi sie ze kruszynka odchodzi, do tego ten bol brzucha:-(