Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
buziumelka naprawdę mialas pecha , przykro mi z tego powodu. Tak jak dziewczyny piszą moze ta jedna jedyna będzie ta upragnionaa przypomnij czemu nie mozeszz miec transferu za 2-3 dni? Masz za wysoki progesteron?
.
:-)Olusia nikt nie wie właśnie dlatego, że było ryzyko utraty pracy. Ale ja już raz byłam w ciąży, o której pracodawca wiedział, więc mógł podejrzewać, że to się powtórzy. A że za wczoraj przyniosłam L4 z pieczątką ośrodka leczenia niepłodności (wzięłam, bo szkoda mi było ostatniego urlopu na żądanie), to chyba to przeważyło i postanowił zwolnić mnie zawczasu...
Może uda się zajść w ciążę i wypowiedzenie zostanie cofnięte, choć staram się za bardzo nie nastawiać.
Jakoś czułam, że zbliża się czas zmian... Najpierw szef zmienił mi zupełnie obowiązki i kazał przekazać dotychczasowe komu innego, potem miałam awarię służbowego kompa i straciłam dane z ostatniego roku. Myślę, że on to od dawna planował, zresztą przede mną niedawno poleciały jeszcze 2 inne długoletnie pracownice. Żeby się jeszcze nie zdziwił, jak się okaże, że wracam![]()
Witajcie dziewczynki!!! Dzisiaj byłam na badaniu 10dpt beta wynosi 36,65:-)