reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bziumelka - kciuki mocno zaciśnięte za Twojego maluszka &&&&&&&&&:tak: Niech zostanie z Tobą na 9 m-cy.

Cyryjanka - nie stresuj się kochana. Po prostu lekarz zmieni Ci dawkę euthyroxu i będzie dobrze. No, a tak poza tym mocno zaciskam kciuki za Twoje jutrzejsze usg &&&&&&& :tak:

Dorotav - a z tsh to norma jest wyższa, ale przy ciąży powinno być nawet na poziomie 1,5 czy też 1.

Madzia76 - ja też ćwiczę intensywnie, ale w trakcie stymulacji odpuściłam. Z tego co pamiętam pytałam o to swojego lekarza.

Mmm
- super, ani się obejrzysz, a już będzie 18 i zobaczysz swoje komóreczki :tak:

Jóźwa - mocno zaciskam kciuki za Twoją jutrzejszą betkę wysoką &&&&&&&& :tak: Czekamy na wieści od Ciebie.

Ostatnia edycja:
reklama
STYCZEŃ:

15: GizaS - wizyta u endokrynologa
16: Cyryjanka - USG pęcherzykowe
16: Józwa - wysoka beta
17: dorotav - wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
17: Hope84 - scratching
18: mmm… - podglądanko
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: _Infinity_ - transfer blastusia :)
21: Kinga_1 - wysoki progesteron :)
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: Kinga_1 - wysoka betka :)
27: martaczi - badanie prenatalne
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
Madzia76 - punkcja

LUTY:

3: Lilia♥ - wizyta + wyniki M. To nasze być, albo nie być

Cyryjanka kciuki wirlkie za jutrzrjszs bete. Ja wlasnie wróciłam z drugiego podgladania prawy jajnik ucichl pecherzyki dodyc małe a w lewym ok 7 największy 12mm lekarz powiedział ze najprawdopodobniej fo punkcji bedzie ok 8 przy moim wysokim amh to az dziwne że tak mało :/ Punkcja najprawdopodobniej we wtorek 21 . Dziewczyny pobpunkcji ile się czeka na wiadomość czy kom są dojrzałe ? Dopiero potem zapladniaja? Jak to jest?

Majka201 - czy dojrzałe to będziesz wiedzieć już po punkcji. A ile Ci się zapłodniło to musisz ciut poczekać ( nie wiem ile u Ciebie hodują, ale u mnie tylko 2-3 dni). Albo klinika da Ci znać o tym albo dowiesz się w dniu transferu ( u mnie tak jest).

reklama
Do góry