Witajcie Laski
Witam wszystkie nowe staraczki, gratuluje zafasolkowanym i przytulam te mktórym ostatnio się nie udało
Aga7602
Ja z Novum jestem strasznie niezadowolona, dno, 3 metry mułu. Jak sama zdążyłaś zauważyć, kładą laskę na maksa. Jak możesz zobaczyć w mojej sygnaturce jestem już weteranką i trochę przeszłam z tymi z Novum. Ich celem jest tylko jedno, zlecić wszytskie możliwe badania, oczywiście u nich zgarnąć kasę i koniec. Jeśli myślisz że będą się dwoić i troić żeby zwiększyć twoje szanse, pomóc w trudnych chwilach - nie nie nie, nic bardziej mylnego.
Po raz kolejny napiszę to - nie mam pretensji do nikogo również do żadnego lekarza z Novum. Jednak chciałabym mieć poczucie iż lekarze w Novum zrobili wszystko co w ich mocy aby mi pomóc. Niestety nie mogę tego napisać. Olewka na maksa. W związku z tym, iż staram się trochę przerobiłam kilki doktorów w Novum. Nie spotkałam ani jednego u którego w gabinecie czułabym, iż robi wszystko by mi pomóc. Generalnie zlewa, byle odwalić wizytę i następny. Uda się to się uda, a jak nie to niech próbuja jeszcze raz. Żadnej konsekwencji w działaniu.
Po pierwsze - Kochana pierwsze co to zróg sobie HSG - badanie drożności jajowodów, a najlepiej od razu z histerskopią (jedno uśpienie).
Teraz już wiem, że nigdy więcej nie wybiorę Novum. Wiem że mieszkając w Warszawie (też jestem z Warszawy) i mając 3-4 kliniki tego typu, chciałoby się na miejscu. Ale ja wybieram się do Białegostoku.
Powodzenia Dziewczyny