reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
agitek, jak wyszedł Tobie test tzn, że beta rośnie. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&

mmm, &&&&&&&&&&& za punkcję już trzymam.

Olusia, dziękuję za informacje.

Dziewczyny, chyba mnie źle zrozumiałyście. Mi chodziło o to, że rok 2013r. ma w sobie m.in. pechową liczbę 13 (20 13), chodzi mi o końcówkę. Tak sobie wytłumaczyłam, że ten rok 2013r. nie był najlepszy, ponieważ sam w sobie ma pechową 13 i dla mnie nie był dobry, więc cieszę się, że już się skończył i jest 2014r. Absolutnie nie miałam na myśli 13 jako dzień miesiąca.

mmm... - widzę, że mamy relację na bieżąco z Twojej stymulacji :-)

Ostatnia edycja:
Labo

no to mnie oswiecilas :) tak mówili mi w klinice ze jeden organizm lepiej sobie radzi z wytwarzaniem progesteronu a inny gorzej dlatego trzeba brać dodatkowe dawki. ech juz mam dosyć tej kliniki i dobrze ze z niej ucieklam. najlepsze jest ze z bziumelka jesteśmy z tej samej a każda ma inne info na dany temat

pozdrawiam

Agitek

Po cichu gratuluje mamusiu :)

kontaktowalas się z lekarzem odnośnie tych plamien ? bo wydaje mi się ale nie jestem pewna ale to chyba nie może być plamienie implantacyjne bo chyba tak to beta by nie wyszla wczesniej ? nie wiem może się myle. . .
ja na Twoim miejscu skontsktowala bym się z lekarzem może cos doradzi . może po prostu jakiś lek Ci nie śluzy ? albo jakiś trzeba zwiększyć. ja bym tego nie bagateljzowala trzeba dmuchac na zimne.

trzy mam kciuki żeby wszystko bylo ok

pozdrawiam

reklama
Lilka-1986 - tak, wczoraj mowilam o tym mojemu lekarzowi, gdy do mnie dzwonil. Powiedzial, ze mam sie tym nie przejmowac. Wiec pozostalo mi czekac do czwartku i porannej 3 bety. Fakt martwie sie strasznie. Ale skoro moj lekarz prowadzacy nie kazal sie tym przejmowac... sama nie wiem. Do glowy przychodza mi mysli, ze byc moze kazdy z podanych zarodkow wgryzl sie we mnie w innym czasie.. naprawde takie pomysly mi przychodza do glowy...

Pozdrawiam Kochana :-).

Do góry