Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilia spokojnie bardzo dobrze ze sie wygadalas to pomaga, inn chyba nie rozumieją ze takie wiadomości nas poprostu bolą!!!! Inaczej tego nie moge określićgenna - mnie tak jak esiek interesuje to czy jesteś pewna, że jak para ma zaliczoną pierwszą porażkę to już nie musi tak długo czekać na 2 podejście...
kiki - przykro mi, że TSH Ci wzrosło :-( Kiedyś już o tym pisałam, że któregoś wieczora dowiedziałam się, że moja kumpela jest w drugiej ciąży, całą noc przeryczałam. Następnego dnia poszłam zbadać TSH. Oczom nie wierzyłam jak zobaczyłam wynik z 2,3 wzrosło mi do 3,6Czytałam, że tarczyca nie lubi stanów nerwowych. Po 2 dniach poszłam ponownie zbadać TSH, było na poziomie 2,3. Czy ostatnio miałaś jakieś stany nerwowe??
Jakiś czas temu pisałam Wam, że synowa szefowej zaszła w ciąże. Dziś w "wielkiej tajemnicy" szwagierka mnie poinformowała z którą mam "przyjemność" pracować, że dziewczyna syna szefa jest w ciąży. Szwagierka dobrze wie jaki mamy problem. Powiedziałam jej, że żałuje, że mi to powiedziała i że nie chciałam o tym wiedzieć. Na to ona mnie zapytała czy jestem zazdrosna, ja odpowiedziałam, że nie. Mi jest po prostu przykro, że ja nie jestem w ciąży, czasem czuje się jak wyrzutek społeczeństwa i zastanawiam czy na mnie wogóle przyjdzie kiedyś pora. Sorki, że tak marudzę, ale musiałam się wygadać