reklama

Kto po in vitro?

kaatiki - bardzo Ci współczuję. Ja też mam problemy ogromne z jelitami- też przez encorton i inne hormony. Jak lekarze stwierdzili, że to jelita?
sylwusia - dziękuję Ci Kochana szczególnie za fluidki:) mnie też ciekawi ten estradiol bo naturalnie mam po owu ok 160 a w cyklu sztucznym 140. Zastanawiałam się też kiedyś czy to nie za mało:(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja już po ostatnim podglądanku jajca pięknie rosną, jest ich duuużo, 16 po ok 20mm i sporo małych, podobno pobiorą wszystkie, bo nawet te mniejsze jeszcze do poniedziałku podrosną, także będzie w czym wybierać i przebierać. Dr cieszy się i mówi, że pięknie to wszystko wygląda... ale ma to dobre i złe strony. Przez to, ze ich tak dużo być może będzie mała hiperka i transfer w następnym cyklu :/ trochę byłoby mi smutno, ale to już tak naprawdę pikuś przy całym dotychczasowym czekaniu dotrwać do następnego cyklu. Podobno lekarz oceni wygląd jajników i estradiol w pon. i podejmie decyzję. Tak czy inaczej punkcja poniedziałek 9:15 :-) poproszę o kciuki :)))))

Madzia 76 miałaś rację. tak jak i Tobie Dr Głąbowski będzie robił punkcję. Trochę jestem zła, bo do tej pory Sienkiewicz bardzo przestrzegał, żeby wszystko robił on osobiście, nawet na zwykłym monitoringu nie byłam nigdy u nikogo innego, a tu taki ważny etap i ktoś inny.. a do tego podpytywałam go czy osobiście będzie robił i odpowiadał dyplomatycznie, że "wszystko będzie jak należy". Powiedz mi kochana czy ten Głąbowski jest ok? Opowiada po punkcji co i jak? P. S jak nasza Vitro-ciężaróweczka się czuje?? :-) jakieś objawy? bo że radość kosmiczna to się domyślam

Lenkabar- dr. Globowski jest bardzo ok. Bardzo taktowny i rozmowny, bedziesz zadowolona. Mi robil lyzeczkowanie i zajmowal sie mna w dniu zabiegu.

Oceniana do Gołębiowski bardzo miły i sympatyczny mnie robił funkcję i jeden transfer nie masz się co martwić będzie ok trzymam kciuki. Ja czuję się ok już nawet te upławy ustaly jak na razie jest dobrze oby do poniedziałku.

AniaSK u mnie po badaniu crp i miejscu gdzie miałam silny ból podejrzewali jelita a potwierdzila to laparoskopia gdzie się okazało że mam liczne zrosty oraz ogniska endometriozy.Jestem 3 tyg po operacji,jest w porządku,nie odczuwam bólu ale zmieniam moje zasady żywieniowe:)

reklama
Zula_5 mnie pierwszy raz taki ból złapal i wyladowalam na pogotowiu i zostawili mnie w szpitalu.Własnie kiedyś czytałam że Ty też cierpisz z tego powodu:( u mnie potwierdzila to laparoskopia,usuneli zrosty i ogniska endometriozy. Dużo czytałam na temat diety dla tych co mają endometrioze,zaczynam zmieniac moje nawyki żywieniowe i powiem Ci że lepiej się czuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry