Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie u ciebie tez sie z miesiac zejdzie z lataniem, jak wyjdzie to spoko, a jak nie to i tak bedziesz musiala kilka miesiecy odczekac na nastepna probe, zeby organizm odpoczal.o jezu, nie wytrzymam tylewole latac
caly akcja u nas trwa juz rok razem z IUI i teraz z przygotowaniem, trace cierpliwosc i jeszcze jakbym miala czekac 5 mcy to by mnie trafilo chyba..
jak to nie wiesz czy masz transfer?
Hejka dziewczynki witajcie, punkcje i pobieranie komóreczek mamy już za sobą, teraz leże w łóżeczku i odpoczywam tzn.pół dnia przespałamDzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu. Już mi lepiej. :-):-):-)
Ja Kati brałam luteinę od punkcji i to w gigantycznych ilościach - 12 tabletek na dobę. A teraz dali mi dopiero po transferze, 6 tabletek na robę.
Pobrali mi 22komóreczki a ile z tego uda się zapłodnić i ile przetrwa to się okażę zdaniem lekarza który robił pobranie zawsze odpada jedna piąta wiec ok18 powinno przetrwać , jutro mają do nas dzwonić ile mamy zapłodnionych