reklama

Kto po in vitro?

jakies poltora roku, ale my naprawde mielismy sporo przejsc. teraz podobno sie czeka okolo 4-5 miesiecy, ale glowy co do tego nie daje. pewnie zalezy od osrodka.
i nie wiem kiedy/czy mam transfer.

reklama
o jezu, nie wytrzymam tyle:) wole latac:) caly akcja u nas trwa juz rok razem z IUI i teraz z przygotowaniem, trace cierpliwosc i jeszcze jakbym miala czekac 5 mcy to by mnie trafilo chyba..
jak to nie wiesz czy masz transfer?

o jezu, nie wytrzymam tyle:) wole latac:) caly akcja u nas trwa juz rok razem z IUI i teraz z przygotowaniem, trace cierpliwosc i jeszcze jakbym miala czekac 5 mcy to by mnie trafilo chyba..
jak to nie wiesz czy masz transfer?
pewnie u ciebie tez sie z miesiac zejdzie z lataniem, jak wyjdzie to spoko, a jak nie to i tak bedziesz musiala kilka miesiecy odczekac na nastepna probe, zeby organizm odpoczal.
nie wiem czy bedzie co transferowac, bo moga nie przezyc.

w kazdym razie zycze Ci powodzenia, tak czy siak sie uda-wczesniej czy pozniej, nie wiem tylko jak moj chlop to zniesie bo ja juz sie zachowuje jakbym klimaktuerium przechodzila i biedny naprawde przechodzi swoje, zrobie rozeznanie tu w nhs jak to wyglada i sprobuje sie wepchnac

Dzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu. Już mi lepiej. :-):-):-)
Ja Kati brałam luteinę od punkcji i to w gigantycznych ilościach - 12 tabletek na dobę. A teraz dali mi dopiero po transferze, 6 tabletek na robę.
Hejka dziewczynki witajcie, punkcje i pobieranie komóreczek mamy już za sobą, teraz leże w łóżeczku i odpoczywam tzn.pół dnia przespałam :tak: Pobrali mi 22komóreczki a ile z tego uda się zapłodnić i ile przetrwa to się okażę zdaniem lekarza który robił pobranie zawsze odpada jedna piąta wiec ok18 powinno przetrwać , jutro mają do nas dzwonić ile mamy zapłodnionych:tak:
Ewelinko a czy tego lutka po punkcji też miałaś dopochwowo bo ja choć to nasza 3 próba teraz mam pierwszy raz odrazu po punkcji Luteinę dopochwowo 12tab na dobę i Estrofem dopochwowo 3tabletki na dobę. Dodatkowo 2godziny przed transferem mam wziąść Flamexin i Relanium ma to zadziałać na zwiotczenie mięśni macicy- spotkałyście sie z czymś takim???????????Lolitko ekspercie co o tym sądzisz?

KAHAAA będzie dobrze trzymam kciuki za transferek zreszta nie ja jedna wiec tyle kciukasów pomoże i fasolinka będzie musi musi musi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem załamana. Lipa hcg nie chce rosnąć, dziś tylko 39. Pewnie nic z tego nie wyjdzie:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Kochane lutka brałam dopochwowo, ale w dniu transferu ta sama ilość ale podjęzykowo.

Aga gratuluje super wynik, tyle komóreczek:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewelinko kochana chcesz kopniaka będzie dobrze , nie załamuj się masz fasolinkę i się ciesz leż dużo wszystko zmierza ku dobremu!!!!!!!!!!!!!!
Wynik dobry , ale czy taki pozostanie jak zapłodnią komóreczki to się okaże, wierzę że tak
Ja też mam lutka doustnego ale to po trabsferku a do transferku dopochwowo musze się faszerować
Hm...czy też brałaś przed transferem relanium i flamexin?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry