reklama

Kto po in vitro?

Boże dziewczyny aż mi wstyd, bo Wy tu wszystkie byłyście i jesteście bardzo bardzo dzielne podczas oczekiwania na wynik IVF... mi aż naprawdę wstyd za siebie :((((( dopiero 2dpt a ja chodzę po ścianach, co chwila płaczę, że przecież nikomu nie udaje się za pierwszym razem, jak próbuję zasnąć to śni mi się natarczywie sen, że jestem w labiryncie i muszę dotrzeć do mojego blastusia zanim umrze, ale mi się nigdy nie udaje
:((((((((((((((((
więc już sama nie wiem co lepsze straszny sen czy straszna jawa! Jak nie boli to panikuję, a boli i kłuje jak chodzę... dlatego cały czas się ruszam, żeby czuć to kłucie. Przepraszam za smęcenie na forum, ale w ogóle sobie nie radzę ://////////

SKĄD WASZA SIŁA DZIELNE KOBIETY????!!!
udaje się udaje!!mam koleżankę której się udało!!

reklama
Boże dziewczyny aż mi wstyd, bo Wy tu wszystkie byłyście i jesteście bardzo bardzo dzielne podczas oczekiwania na wynik IVF... mi aż naprawdę wstyd za siebie :((((( dopiero 2dpt a ja chodzę po ścianach, co chwila płaczę, że przecież nikomu nie udaje się za pierwszym razem, jak próbuję zasnąć to śni mi się natarczywie sen, że jestem w labiryncie i muszę dotrzeć do mojego blastusia zanim umrze, ale mi się nigdy nie udaje
:((((((((((((((((
więc już sama nie wiem co lepsze straszny sen czy straszna jawa! Jak nie boli to panikuję, a boli i kłuje jak chodzę... dlatego cały czas się ruszam, żeby czuć to kłucie. Przepraszam za smęcenie na forum, ale w ogóle sobie nie radzę ://////////

SKĄD WASZA SIŁA DZIELNE KOBIETY????!!!
Zachowywałam się identycznie, naprawdę... Choć obiecałam sobie że co ma być to będzie to już od 1 dpt wyszukiwałam objawów u dr googla, i tak każdy dzień. Wiem że drugi raz tak nie bedę się nakręcać bo to wcale ddobrze na naszą psychikę nie działa. ALe rozumiem Cie w 100 %.

Dziewczynki mam jeszcze pytanko czy ktoras z Was ma brazowe plamienia zaczynajace okres po luteinie. Lutkę odstawiłam wieczorem w sobotę i dziś około południa miałam takie ciemne brązowe plamienia,myślalam ze to @ sie zaczyna, bo cała wkładka pobrudzona, ale do tej pory jeszcze nie przyszła taka prawdziwa normalna miesiączka ;/, ehhh jeszzce tym mi przyszło sie stresowac, wrrrr

Zachowywałam się identycznie, naprawdę... Choć obiecałam sobie że co ma być to będzie to już od 1 dpt wyszukiwałam objawów u dr googla, i tak każdy dzień. Wiem że drugi raz tak nie bedę się nakręcać bo to wcale ddobrze na naszą psychikę nie działa. ALe rozumiem Cie w 100 %.

Dziewczynki mam jeszcze pytanko czy ktoras z Was ma brazowe plamienia zaczynajace okres po luteinie. Lutkę odstawiłam wieczorem w sobotę i dziś około południa miałam takie ciemne brązowe plamienia,myślalam ze to @ sie zaczyna, bo cała wkładka pobrudzona, ale do tej pory jeszcze nie przyszła taka prawdziwa normalna miesiączka ;/, ehhh jeszzce tym mi przyszło sie stresowac, wrrrr

ja mam zawsze takie plamenia, nie tylko po lutce :P

dorotav- bedzie dobrze, porob sobie badania, wierz w swoja kruszynke, mnie tez została ost kruszynka ,
dorotav i lilia dzieki za odpowiedz. u mnie plamienie trwa dzis 4 dzien

montana ja tez nie wiem czy bym miala mrozaki,bo nigdy nie przetrzymali ich do 5 doby tylko do 3, ale nadal wierze w moja 3 dniowa kruszynke, nastepnym razem bedzie dobrze i bedziesz miala wiecej kruszynek. Co do plamien to u mnie sie tak zawsze zaczyna @ i dopiero 2 dnia sie rozkreca

lenkabar to co nam sie sni to nasz obawy w poswiadomosci, mnie sie tez w czasie oczekiwania na bete snily rozne głupoty, trzymam kciuki i otuchy w oczekiwaniu

madzia gratuluje usg, pewnie poleci pare łez ze wzruszenia

Dzięki Montana ja zaczęłam swoją walkę w 2002 r. potem miałam doła i te wszystkie niepowodzenia jakoś tak mnie zniechęciły, ale podniosłam się i walczę dalej i Wam dziewczyny też się uda, zobaczycie:-).

reklama
Madzia76 – obawiam się, że nasze obawy będą nam towarzyszyły do końca ciąży :-(

Dziewczyny kompletuje sobie suplementy, które będę brać i w związku z tym mam kilka pytań, mam nadzieję, że mi pomożecie :-)

1) Magnez jest na skurcze macicy, wyczytałam, że koenzym Q10 też. Czy coś wiece na ten temat?? Czy przyjmować oba te produkty, czy może wystarczy jeden?? Jak tak to który??
2) Witamina D – wyczytałam, że poprawia jakość komórek. Z tego co wiem to dhea też. Coś wiecie na ten temat??
3) Femibion Natal 1/Beparent Woman/Prenatal Pro Baby - który preparat polecacie dla kobiet starających się??
4) Omega 3, 6, 9 – na co bierze się ten preparat??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry