reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny któraś z was kiedys Wklejala linka do fajnego bloga o zmaganiach z nieplodnoscią prowadzonego przez mężczyznę, czytałam ale teraz zapomniał jak sie nazywa i nie moge znaleźć,a ciekawa jestem jak u nich sytuacja :) jak pamiętacie to będę wdzięczna za linka :)

Pyscek w sumie jest to możliwe, przecież w labo pracują tylko ludzie i jak my wszyscy są omylni. A dlaczego pytasz? Czyżbyś sikacza zrobiła i pokazał drugą krechę?

Liia ja mam 3 opakowania po 100 mg, to jeden aplikator nówkę sztukę mogę Ci odstąpić

Chętnie skorzystam :-)

Madzia76 – bardzo się cieszę i gratuluje Ci 5 mm szczęścia :-):tak:

mmm… - &&&&&&&&&&&& za jutrzejsza wizytkę.

Ja mam AMH 3,08 i miałam długi protokół.

LUTY:

12: mmm… - wizyta w celu ustalenia dalszego planu działania
13: Anulla28 -
III weryfikacja bety
13: Jogo - kolejna wizyta i USG maluszka
14: kasik36 - punkcja
14: lalka - wstępna data transferu
15: _Infinity_ - wizyta kontrolna
18: lenkabar - wysoka beta
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
19: Esiek - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka
21: majka201 - wizyta i USG

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
Lilia jak na priva napiszesz swój adres, to Ci prześlę pocztą będę miała teraz sporo wolnego czasu:)
Ja wczoraj przetestowałam, że jakoś palcem mi lepiej idzie.

Wczoraj wieczorem zabrałam się za czytanie ulotek od leków które mi doktorek przepisał i mam taką wątpliwość, co myślicie o braniu estrofemu przy moim estradiolu 4500??Ten estrofem to jest sam estradiol 5mg i ja mam to brać 3xdobę.
I jeszcze się zastanawiam, czy przy tych wszystkich lekach mogę pić kawę??czy ona mi nie będzie czegoś wypłukiwać?

Cześć dziewczynki:-).
Bzibziok ja wczoraj na wizycie rozmawiałam z moim ginem na temat diety po transferze i w ciaży i on powiedział mi że jeśli mam na cos ochote to mam to jeść lub pić. Jesli chodzi o kawę to też zadałam mu to pytanie powiedział ze jeśli potrzebuje wypić kawę w ciaży to mam ja pić (a ja piję sypaną) i piłam przez całą stymulację, po punkcji, po transferze no i teraz w CIĄŻY :-D no chyba tak moge juz powiedzieć. Powiedział mi ze jeśli organizm stwierdzi że czegoś nie chce to sam mnie od tego czegoś odrzuci. Oczywiście zero papierochów (ale ja nie palę wiec to nie problem) i alkoholu no i mojego ukochanego fitnessu (przynajmniej na razie). Za to bardzo wskazany jest basen, dużo warzyw, białka i czerwone mieso. A i powiedział zeby bardzo wystrzegać sie słodyczy, ograniczyć do minimum bo cukrzyca ciażowa jest bardzo niebezpieczna. A co do seró pleśniowych ze ich nie można to powiedział ze to bzdura bo one mają zdrowe kultury bakterii i ze mam nie czytać doktora google bo on mi wodę z mózgu robi :-D.

reklama
Cześć dziewczynki:-).
Bzibziok ja wczoraj na wizycie rozmawiałam z moim ginem na temat diety po transferze i w ciaży i on powiedział mi że jeśli mam na cos ochote to mam to jeść lub pić. Jesli chodzi o kawę to też zadałam mu to pytanie powiedział ze jeśli potrzebuje wypić kawę w ciaży to mam ja pić (a ja piję sypaną) i piłam przez całą stymulację, po punkcji, po transferze no i teraz w CIĄŻY :-D no chyba tak moge juz powiedzieć. Powiedział mi ze jeśli organizm stwierdzi że czegoś nie chce to sam mnie od tego czegoś odrzuci. Oczywiście zero papierochów (ale ja nie palę wiec to nie problem) i alkoholu no i mojego ukochanego fitnessu (przynajmniej na razie). Za to bardzo wskazany jest basen, dużo warzyw, białka i czerwone mieso. A i powiedział zeby bardzo wystrzegać sie słodyczy, ograniczyć do minimum bo cukrzyca ciażowa jest bardzo niebezpieczna. A co do seró pleśniowych ze ich nie można to powiedział ze to bzdura bo one mają zdrowe kultury bakterii i ze mam nie czytać doktora google bo on mi wodę z mózgu robi :-D.

Dzięki Madzia za informację w takim razie idę sobie zrobić kawę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry