Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
mmm.... tak kazda sie doczeka.... 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mmm.... tak kazda sie doczeka....![]()
Liia ja mam 3 opakowania po 100 mg, to jeden aplikator nówkę sztukę mogę Ci odstąpić
no chyba tak moge juz powiedzieć. Powiedział mi ze jeśli organizm stwierdzi że czegoś nie chce to sam mnie od tego czegoś odrzuci. Oczywiście zero papierochów (ale ja nie palę wiec to nie problem) i alkoholu no i mojego ukochanego fitnessu (przynajmniej na razie). Za to bardzo wskazany jest basen, dużo warzyw, białka i czerwone mieso. A i powiedział zeby bardzo wystrzegać sie słodyczy, ograniczyć do minimum bo cukrzyca ciażowa jest bardzo niebezpieczna. A co do seró pleśniowych ze ich nie można to powiedział ze to bzdura bo one mają zdrowe kultury bakterii i ze mam nie czytać doktora google bo on mi wodę z mózgu robi
.Cześć dziewczynki:-).
Bzibziok ja wczoraj na wizycie rozmawiałam z moim ginem na temat diety po transferze i w ciaży i on powiedział mi że jeśli mam na cos ochote to mam to jeść lub pić. Jesli chodzi o kawę to też zadałam mu to pytanie powiedział ze jeśli potrzebuje wypić kawę w ciaży to mam ja pić (a ja piję sypaną) i piłam przez całą stymulację, po punkcji, po transferze no i teraz w CIĄŻYno chyba tak moge juz powiedzieć. Powiedział mi ze jeśli organizm stwierdzi że czegoś nie chce to sam mnie od tego czegoś odrzuci. Oczywiście zero papierochów (ale ja nie palę wiec to nie problem) i alkoholu no i mojego ukochanego fitnessu (przynajmniej na razie). Za to bardzo wskazany jest basen, dużo warzyw, białka i czerwone mieso. A i powiedział zeby bardzo wystrzegać sie słodyczy, ograniczyć do minimum bo cukrzyca ciażowa jest bardzo niebezpieczna. A co do seró pleśniowych ze ich nie można to powiedział ze to bzdura bo one mają zdrowe kultury bakterii i ze mam nie czytać doktora google bo on mi wodę z mózgu robi
.