reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok : Super wynik :-)
Jo.M. : poprzednim razem miałam 4 komórki z czego 1 zarodek , więc tym razem nie licze na dużo , poprostu aby był chociaż ten jeden i będę szczęsliwa :tak:

Lalka widzę, że podchodzisz tak samo pesymistycznie jak ja. Ja się obawiałam, czy u nas w ogóle dojdzie do transferu, oby się teraz dalej dzieliły i ładnie rosły, trzymam MOCNO kciuki za moje i Twoje bąbelki, może walentynki okażą się szczęśliwe i zmienię co do nich znanie, bo zawsze raczej miałam mierne podejście do walentynek

reklama
Bzibziok : "Pamiętaj, nigdy nie możesz poddawać się w połowie drogi. Jeśli już zaczęłaś coś robić, skończ to. Niezależnie z jakim skutkiem, czy efektem. Podjęłaś się jakiegoś zadania to doprowadź je do końca. Nie rezygnuj i nie mów, że nie warto. Nie odpuszczaj, gdy wiesz, że możesz wygrać. Nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady. Nabierz powietrza w płuca i brnij do przodu. Stań oko w oko z własnymi słabościami. Później uderz i tym samym rozpocznij walkę. A następnie ją wygraj, bo stać Cię na to.":happy2::rofl::rofl::rofl::rofl::yes:

Jo.M dzięki za odpowiedź, ja jestem teraz przygotowywana do crio i nie wiem czy jeszcze mogę zacząć i do kiedy mogę brać, po transferze też czy już nie można...A Ty jesteś chyba z Gyncentrum-dobrze pamiętam?
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wiem, że jeden z zastrzyków, u mnie akurat Gonapeptyl, ma zapobiegać pęknięciu pęcherzyków ale co ja zrobię jak ja taka panikara jestem. Wczoraj jajnik lewy napierniczał jak ta lala a dzisiaj spokój, brzuch miękki to co ja mam myśleć? Zrobiłam wyniki i dopiero teraz zaczęłam się poważnie martwić, co prawda są w innych jednostkach ale już się doczytałam, że estradiol 1853 (tu akurat jest ok bo ładnie wzrósł) ale progesteron 2,04 :szok: A powinien być mniej niż 1, tak więc dobrze, że zrobiłam, pokażę doktorkowi w piątek bo to może oznaczać, że transfer nie powinien się odbyć w tym cyklu. W ogóle jak zobaczyłam wynik to mi oczy z orbit wyszły bo jest 6,50 ale w jednostce nmol/l a nie w ng/ml jak w Invickie a przelicznik to 3,18 do 1.

Bzibziok i Lalka to Wy macie w walentynki transfer a ja punkcję - super data :tak::-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry