reklama

Kto po in vitro?

reklama
kasik ja na dwa dni przed transferem mmiałam estradiol 4513, a progesteron 1,7 i u mnie doszło do transferu, a w piątek mam mieć transfer więc nie stresuj się!!!
Ja też strasznie panikowałam, przez mój wysoki estradiol, alekarz popatrzył na mnie jak na wariatkę i powiedział że wszsytko jest ok, że na jeden dojrzały pęcherzyk przypada 200-300 estradiolu, a ja miałam 13 w pełni dojrzałych i jeszcze sporo mniejszych.
A jeżeli uzna że progesteron za wysoki najwyżej da Ci coś na obniżenie i się szybko wyreguluje.

Lalka i Bzibziok a Wasze kliniki są czynne w niedziele? Bo widzę, że 3 dniowe zarodeczki będziecie miały podane a nie 5 i może dlatego, że w niedzielę nieczynne?

mmm trzymamy kciuki za wizytę i szybciuteńkie crio.

Kasik ty sie tak nie denerwuj będzie dobrze z tym progesteronem, pokarz go poprostu doktorkowi ale mnie sie nie wydaje ze to jest aż tak ważne przy punkcji on nie jest aż taki ważny ja też miałam coś ponad 1.

Dziewczyny chodzi mi bardziej o transfer niż punkcję bo powinien być mniej niż 1. Ale co ma być to będzie, na to akurat wpływu nie mam więc muszę wyluzować.

Ostatnia edycja:
U mnie klinika jest czynna, ostatnio miałam wizytę w niedzielę. Nie wiem czemu zapadła decyzja że 3 dniowe, a nie 5 dniowe. Może jeśli to możliwe to minimalizują ilość zabiegów w weekend. Dopytam się w trakcie transferu!

Dziewczyny moja dzisiejsza beta 16 dpt- 2214!!!!! Ale duża myślałam że będzie kilkaset a nie aż tyle ;) może jednam będzie parka. W pt ide powtórzyć czy przyrasta. To przy tysiacu widać już zarodek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry