reklama

Kto po in vitro?

reklama
Majka201 wspaniały wynik bety, kurczę może faktycznie bedą 2 skarbki :-)
mmm... to wspaniała wiadomość, oby ty razem się udało, trzymam kciukaski ;-)
Anulla28 może jeszcze nie przekreślaj wszystkiego, przecież przy 2 weryfikacji nie była to beta 0 wiec trzymam kciuki by jutro był piękny przyrost
kasik36 już pojutrze Twoja punkcja, jeju jak to szybko minęło, napewno będą piękne i wartościowe pęcherzyki, ja w to mocno wierzę

No a ja już mam duuuuużo siły na kolejną walkę, tylko ze kolejna dopiero mniej wiecej w maju :(, bo 3 miesiące przerwy muszą być. Ale w sumie mam wizytę u lekarza 28.02 wiec może coś szybciej pozwoli przystąpić. Na kartce mam rozpiskę pytań do lekarza, nie mogę doczekac sie wizyty by wiedziec co i jak :-)

Hejcia dziewczyny, witam sie wieczorowa pora.... :-)

Bzibziok to moge wyslac tobie moje dane na PW? to teraz trzymam kciuki za transfer i zeby maluszek zostal z toba.... w walentyki super data.... ;-)

Jo.M. kochana dzieki za odpowiedz bo wlasnie zastanawialam sie czy moge zrobic sobie badania bedac chora.... nio ale skoro tak to zrobie.... :tak:

majka201 super beta....

lenkabar tak mnie bardzo bolaly piersi, ze nawet dotkac sie nie moglam a jak zdjelam stanik to mialam wrazenie ze mnie ktos bije mlotkiem i bardzo bolalo.....
Anulla28 to kciuki za jutro.... :tak:

dorotav czyli to jest badanie na subpopulacje limfocytow czyli komorki NK?

mmm... to gratulacje i juz zaciskam kciuki....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry