reklama

Kto po in vitro?

Jo.M. ja czarne myśli???jakie???nieee...
Tyle, że kompletnie inaczej sobie całą procedurę wyobrażałam, myślałam że mi cos na monitorze pokażą, a lekarz był tak samo milczący jak zwykle.
WYsłałam męża po zakupy i dzisiaj on robi obiad:-D
86kasiaa, no to kciuki u Ciebie za pozytyw w niedzielę:)

reklama
Witajcie dziewczynki w ten parszywy walentynkowy dzień 6d2bea1eb892386896f069ebb5ab77c2.gif

musiałam, tak zacząć bo nienawidzę walentynek wal.jpg
mnie walentynki też nie lubią, dziś mam plamienie jutro się wszystko rozbuja, dzwoniłam do kliniki, wizytę mam we wtorek, zobaczymy co powie lekarz ...
Miłego dnia kobietki 31a419c9d15d3ebb9e1d82098d084135.gif

Załączniki

• 6d2bea1eb892386896f069ebb5ab77c2.gif
    6d2bea1eb892386896f069ebb5ab77c2.gif
    11,4 KB · Wyświetleń: 111
  • wal.jpg
    wal.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 31a419c9d15d3ebb9e1d82098d084135.gif
    31a419c9d15d3ebb9e1d82098d084135.gif
    28,1 KB · Wyświetleń: 121
Witam dziewczynki, wpadam na chwilkę z zakwalifikowanych bo jestem drugą dobę po punkcji i nie ma zbyt dobrych wieści, mam 4 zarodki i wszystkie klasy C :(
czy którejś z was się udało z zarodkami klasy C? Albo może komuś się klasa poprawiła.
Dodam, że 3 są 4 komórkowe i jeden 3 komórkowy.

Dziewczyny pobrali mi tylko 3 kumulusy, jestem zalamana :( Na transfer nawet sie nie szykuje. Tylko mnie nie pocieszajcie, ze wystarczy jeden a dobry bo o tym doskonale wiem :( Ostatnio pobrali mi 5 a byly tylko 3 dojrzale i zadna sie nie zaplodnila wiec tetaz juz na nic nie licze :(

reklama
bzibziok - No to masz szczęście bo już myślałam , że od startu się stresujesz i Kropka przy okazji. Wiesz co dobre jest przynajmniej to że po transferze można trochę tych naszych M powykorzystywać:-D. Zobaczysz co to będzie Meksyk :szok: , przynajmniej u mnie tak było i oczy mu się otworzyły ile roboty jest w domu. Sprzątanie , gotowanie , pranie , odkurzanie , mycie podłóg , zakupy, o tym że normalnie do pracy trzeba iść to nie mówię, itd... Śmieszne to jest dla mnie taki duży chłop a nieporadzonyyyyy :baffled: , ale starał się nie mogę powiedzieć , średnio mu szło ale się starał.

lalka - To i za Twoje kropeczki trzymam kciuki.:tak:

Danii - Ja nie pomogę bo prawie zawsze miałam zarodki klasy A , ale nie przejmuj się bo różnie jest z tymi zarodkami. Zdarzało się tu u nas że był kiepski zarodek i to chyba ostatni i się zadomowił , a u mnie zawsze super i nici z tego. Nie martw się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry