reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok - O jak słodko .
A listę wprowadzę na 100% , normalnie super sprawa. Dzięki . Ok Asia muszę lecieć , zajrzę w weeaknd co tu u Was słychać. Odpoczywaj teraz ile wlezie. Buziaki

reklama
Dziewczyny pobrali mi tylko 3 kumulusy, jestem zalamana :( Na transfer nawet sie nie szykuje. Tylko mnie nie pocieszajcie, ze wystarczy jeden a dobry bo o tym doskonale wiem :( Ostatnio pobrali mi 5 a byly tylko 3 dojrzale i zadna sie nie zaplodnila wiec tetaz juz na nic nie licze :(

Kasik - to teraz ja będę wierzyć za Ciebie:tak: na pewno się zapłodni i jeszcze kropeczka zostanie z Tobą na 9 miesięcy, ja w to wierzę:-) nie zamartwiaj się na zapas.

Jo.M obys tym razem te miala racje ...

A ja na dodatek wkurzylam sie na M bo on ciagle sugeruje, ze to moja wina. Dzisiaj np powiedzial, ze u pary ktora byla przed nami TEZ jest wina dziewczyny bo facet mowil, ze ma dzieci z poprzedniego zwiazku :( To TEZ mialo oznaczac, ze tak jak ja :( Mam dosyc dzisiejszego dnia :(

Jo.M obys tym razem te miala racje ...

A ja na dodatek wkurzylam sie na M bo on ciagle sugeruje, ze to moja wina. Dzisiaj np powiedzial, ze u pary ktora byla przed nami TEZ jest wina dziewczyny bo facet mowil, ze ma dzieci z poprzedniego zwiazku :( To TEZ mialo oznaczac, ze tak jak ja :( Mam dosyc dzisiejszego dnia :(

Tego Twojego mężczyznę, to najlepiej kopnąć w dupę, żeby się ogarnął - przepraszam za dosadność. Zamiast Cię wspierać, to jeszcze dołuje. Nie słuchaj go, połóż się i odpocznij. Wiadomo, że to żadnej z nas wina, że nie możemy tak szybko jak byśmy chciały postarać się o maleństwo. Nie martw się, już mówiłam, wierzę, że będzie ok:)

Kasik, nie denerwuj się wypoczywaj po punkcji, za facetami trudno dojść o co im chodzi i przynajmniej w moim wypadku tak bywa, że jak już zaczynam oskarżać o coś swojego m. i zaczynamy o tym rozmawiać, to wychodzi na to że jemu chodziło o coś kompletnie innego niż ja sobie pomyślałam. I potem wychodzi na to, że to ja zazwyczaj sobie coś uroję, a on nie miał nic złego namyśli.
Tak, że nie denerwuj się skoro z Tobą przez to wszystko przechodzi, to na pewno mu na Tobie baaardzo zależy!!

dani ja tak miałam w 3 dobie wszystkie klasy a i b , w 4 dobie zatrzymały się na 6-8 komórkach klasy c i bałam się , że nie będzie transferu bo w 4 dobie to powinny być morule czyli więcej niż 32 komórki ale dzień później rano zadzwonili do mnie z labo i się okazało , że mam blastusia klasy b a potem przed transferem kolejna sensacja bo następny blastuś klasy b więc koniec końców miałam podane dwa blastusie klasy b a teraz widzisz po suwaczku jeden ze mną został więc miej nadzieję do ostatniego dnia .

Labo, dzięki, no al. Ty jednak na początku miałaś mocniejsze, no ale musze czekać na cud, może cos się zmieni. Jutro mają znowu dzwonić, ale powiem wam szczerze, że nie wiem czy chce wiedzieć.

Kasik36 no pech nie dziwie się że się podlamalas. I jeszcze to czekanie. Dr nie mówił dlaczego tak zle reagujesz na stymulacje?
Lalka super że dwa zarodki. Odpoczywaj a maluszki niech wygryzają się w mame ;)
Bziumelka moj m też mi pomagał po punkcji i transferze ale on jest przyzwyczajony bo czesto jak pracuje w weekend to on się zajmuje domkiem.
Jesli chodzi o jakość komórek to nie zawsze te najlepsze oznaczaja ciążę. Ja nie wiem jakie miałam ale na pewno nie kl A wolno się dzielily i podali pod koniec 5 doby a jak widać zaskoczyło ;)
Dziewczyny moja beta 6575.57 ;))))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry