Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Majka : żeby nie zapeszyć nie dziękuje , ja niewiem jakiej grupy były , jak patrze na zjęcie to jeden zarodek jest 5komóre a drugi z ponad 6 :/ ostatnim razem zarodek miał 4 i jednakowe komórki a te jednak nie . Okaże się co to za kropeczki są :-)Wierze że się uda .
Majka gratuluję takiej pięknej bety:-) tak bardzo, bardzo, bardzo pozytywnie zazdroszczę i czekam na moją betę podobnych rozmiarów Może bliźniaki masz w brzuszku, w takim razie niech maleństwa zdrowo się rozwijąją
Madzia76 rozumie Cię ale nie wiem czy jest sens możesz się niepotrzebnie z denerwować a beta teraz już inaczej rośnie chociaż ja sobie obiecalam że już nie zrobie to też nie wiem czy wytrzymam : D ale już mi normalnie kasy szkoda a teraz się wydatki szykują najpiękniejsze wydatki w życiu )))) już nie mogę się doczekać