reklama

Kto po in vitro?

Infinity - Bardzo mi przykro że i tym razem się nie udało. Ja bym Ci radziła badania porobić przynajmniej wirusologię przed kolejnym crio. Nie wiem czy miałaś je robione : toxoplazmoza , mycoplazma , cytoplazma , chlamydia. U mnie też zawsze wynik bety 0,1 dlatego zaczęłam szukać i okazało się że mam wirusy.:baffled:

reklama
Jejku Infinity, strasznie mi przykro!! Ale ja wiem, że my kobiety twarde jesteśmy i na pewno dasz radę się przygotować do kolejnego oby pozytywnego podejścia!

A mnie gardło coraz bardziej boli:( Jestem pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniach, a już mnie chcą wysłać w delegację samą 400 km w jedną stronę i nie mogę się z tego wywinąć.

INFINITY tak bardzo mi przykro :-( ale wierzę że Twój zarodeczek pozytywnie Cię zaskoczy i zostanie z Tobą na 9 miesięcy :-)
BZIBZIOK I FOOTE trzymam kciuki za ładny przyrost bety &&&&&&&&&
BZIBZIOK a L4??? tym bardziej że chora jesteś???
Ja dzisiaj jestem jakaś padnięta zrobiłam sobie kawę rozpuszczalna i zjadłam 2 batoniki i na chwilę wróciła mi energia, ale czuję że oczy mi sie same zamykają :-(

Infinity bardzo mi przykro, a czemu tak szybko dr kazał iść na crio???. Jeśli nie czujesz sie na siłach to poczekaj chociaż jeden cykl bo twoja osłabiona psychika nie wpłynie dobrze na zarodeczek który ci podadzą.

Bzibziok ja nic nie chce mówić ale Ty dziewczyno uważaj z tym przeziebieniem i jeśli tak Ci karza jechać to moze wracaj na to L4. A kiedy masz wizytę u doktora?

reklama
Infinity bardzo mi przykro, a czemu tak szybko dr kazał iść na crio???. Jeśli nie czujesz sie na siłach to poczekaj chociaż jeden cykl bo twoja osłabiona psychika nie wpłynie dobrze na zarodeczek który ci podadzą.

Bzibziok ja nic nie chce mówić ale Ty dziewczyno uważaj z tym przeziebieniem i jeśli tak Ci karza jechać to moze wracaj na to L4. A kiedy masz wizytę u doktora?
'

No właśnie trochę mi głupio, po 3 tygodniach znowu iść na L4. Chociaż wiem że to by było najrozsądniejsze.

A betę rano zrobiłam ale u mnie się długo na wyniki czeka. dopiero koło 16:00 będą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry