reklama

Kto po in vitro?

Mooncake witaj i gratululacje :tak::-):tak:

Infinity kciukasy za wielgachną betę
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
.

Różniczka witaj :-)

Kikifish do transferu na pewno wszystko przejdzie :tak:

mmm
już dziewczyny odpisały ale ja też potwierdzę, że miałam na rozpisce, żeby przed transferem rano wziąć wszystkie leki jak zwykle.

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny za podniesieniu na duchu;-)
martwie sie bo nie wiem z czego mam ciagly bol i skurcz zoladka, przez to nie jem i ciagnie mnie na wymioty. jak jutro sie nie poprawi z rana to wybiore sie do lekarza:tak:

Mmm, Infinity, powodzenia, trzymam kciuki &&&&& :-)

Kiki, kuruj się kochana, czyżby jakaś jelitówka ? Zrób sobie lekką dietę, kisiel jest dobry na żołądek oklei go ładnie, nospa i paracetamol. A jak nie przejdzie idź do lekarza. Trzymam kciuki byś szybko rozprawiła się z choróbskiem. Jak z tarczycą, unormowałaś ją ?

Cześć dziewczynki

Kikifish - Ja bym na Twoim miejscu dziś do lekarza poszła bo to może być jakaś grypa żołądkowa albo wirus. Dieta jak dziewczyny pisały też jest wskazana. Daj znać co tam ?

Mmm - Trzymam kciuki za transfer.

Dorotav - Tak masz rację któraś z dziewczyn pisała że DHEA to podobne badanie do AMH , ja mam amh 0,59 także DHEA jak najbardziej wskazane.
Dzięki

infinity - Trzymam kciuki z całych sił:tak:

Bzibziok - Jeżeli jest Ci niedobrze po czosnku to kup sobie świeży imbir i pij z herbatą. Działa on przeciwbakteryjnie i jest podobno bardzo dobry na mdłości ciążowe. Ja sobie robię czasem herbatkę w taki sposób : w garneczku zagotuj wodę wrzuć 1 torebkę herbaty i niech chwile się pogotuje , potem wyciągasz herbatę i wrzuca się obrany kawałek imbiru tak ok. 2 cm i gotujesz jakąś chwilę , na koniec słodzisz herbatkę i dolewa się trochę mleka i znowu chwilkę niech się pogotuje i tyle. Spróbuj może i Tobie pomoże.

Olusia - Ok rozumiem to w takim razie kuruj się.

Przyznaje się że to ja pisałam o tym DHEAS bo tak mi gin. powiedział, że nie muszę robić AMH bo te badania, które mi zlecił dadzą mu to samo, ewentualnie jak coś będzie nie jasne to wtedy AMH. Rozmawiałam z nim w sobotę i badania wszystkie ok, więc być może już w kwietniu ICSI

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie, tyle napisałyście przez weekend, że nie zdążyłam zapamiętać co się dzieje u której z was:) Trzymam kciuki za mmm - za transfer:) Oby crio okazało się owocne:) Infinity - &&&&&& za wysoką betę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry