reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mmm... to jutro kciuki zaciskam od samego rana :tak:
Różniczka z tego co czytam na forach to jest duża kolejka w Invimedzie we Wro i czeka się ponoć az do 2015 roku, ale jak to sie przeklada w rzeczywistości tego nie wiem. Oby Tobie udało się sybko podejść do procedury. A dostalas juz skierowania na badania?

Infinity kciuki za bete&&& musze ci powiedzieć ze ja myślałam ze mi sie nie udało bo nic nie czułam nawet piersi mnie nie bolały . Jakie było moje zdziwienie jak przeczytałam wynik na necie , myślałam ze sie pomylili i to kogoś innego wynik:) przesyłam moc fluidkow ciazowych@@@@@ na jutro!

dziewczyny przepraszam ze sie nie udzielam.
od wczoraj jak wrocilam z wizyty zaczelam sie zle czuc. straszny bol i skurcze żoladka ktore trzymaja mnie do teraz . do tego temp.38°c i wymioty. dzis tylko bol zoladka i skurcze.
boje sie ze mnie cos rozklada a w srode crio.
najgorsze ze nie wiem z czego mi sie to dzieje
boje sie ze te crio pojdzie na marne:-(:-( mam mega dola

przepraszam ze tak o sobie.
witam nowe dziewczyny
gratulacje dla pozytywnych bet
powodzenia jutro dla wszystkich dla ktorych jest to wazny dzien;-)

mmm… - trzymam kciuki za Twój jutrzejszy transfer, powodzenia.

_Infinity_ - z niecierpliwością oczekuję a Twoją wysoką betę :tak:

kiki - o rany, no musisz się zaopatrzyć w jakieś leki przeciwzapalne. Mnie też ostatnio brało, ale zastosowałam polopirynę C 2x, rutinoscorbin 4x, strepsils z miodem, do tego herbata z malinami, herbata z miodem i imbirem, syrop przeciwkaszlowy i przeszło.

MARZEC:

3: mmm… - udane crio
3: _Infinity_ - wysoka beta

4: Esiek - udany criotransfer
4: Uda sie - pierwsze podglądanko
4: Juhasek87 - udany transfer
5: kikifish87 - wyczekiwany, udany criotransfer
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
10: solostar29 - wysoka beta
11: Bzibziok - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: lenkabar - drugie spotkanie z dzidzią
11: Uda sie - pierwsze podglądanko
11: Mammoni - punkcja
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna

Ostatnia edycja:
reklama
Infinity nic sie nie martw i nie doszukuj, ja do tej pory nic nie czuję więc chyba tak moze być w pierwszej ciązy gdyby nie to z miesiączki nie było to tez nic bym nie wiwedziała, więc nie martw się uspokój i jutro na bętę, życzę powodzenia,

mmm ja brałam wszystkie leki jakie mi kazali.

Bzibziok wiem że mleko z miodem i czosnkiem blllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeee ohyda ale jakiś tydzień temu mnie wzięło przeziębienie i własnie to mi pomogło.

dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do cycków, ale już chyba zaczynam fisiować. Właśnie wróciliśmy z mkiem z teatru byliśmy na komedi wiec troszkę się rozluźniliśmy i jest ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry