reklama

Kto po in vitro?

reklama
dorotav-tez sie zastanawialam czy to jelitowka,na kiblu nie bylam ani razu tylko ten zoladek. rano jest w miare ok a po poludniu mi sie rozkreca bol.
co do tsh to zamrozilo mnie jak odebralam wynik w piatek- tsh-0,036 i dr kazal zejsc do dawki 100 mg.
jo.m no wlasnie zabieram sie do dzwonienia zeby sie umowic do dr. zobaczymy co z tego wyjdzie. a jak u ciebie? kiedy konczycie antybiotyki? kiedy wracasz do gry?

Olusia - Jakoś leci , dzięki. Nie chce mi się dzisiaj jakoś w pracy siedzieć a to dopiero poniedziałek:baffled:.

Kikifish - Kurcze to Twoje TSH to złośliwe jest jak nie za wysokie to zaś za niskie:szok:. Idź , idź do lekarza bo nigdy nic nie wiadomo co Cię dopadło. Kiki u mnie leci powoli antybiotyki mamy do 27 marca i wtedy wizyta u immunologa. Co dalej to nie wiem chciałabym jeszcze przed wakacjami mieć transfer ale zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Daj znać po wizycie .

Lilia , Zula - A Wy kobitki gdzie się podziewacie? Co tam słychać w wielkim świecie?

Witam Wszystkich w mroźny dzionek. U mnie krew pobrana na III weryfikację, siedzę jak na szpilkach żeby się dowiedzieć czy beta wzrosła czy nie. Dodatkowo wizyta u endokrynologa bo TSH podskoczyło, więc cały dzień w rozjazdach. Życzę miłego i ciepłego dnia. Gdzie ta wiosna!

Foote kciukasy za przyrost betki. Mieszkam od Ciebie jakieś 150 km i u nas 8 stopni i piękne słońce od rana :-)

Infinity pisałam już na zakwalifikowanych ale powtórzę też tutaj, że z niecierpliwością czekam na Twój piękny wynik bety :tak::-)

mmm kciukasy żeby dni od transferu do wysokiej bety minęły jak najszybciej :-)

Dziewczyny, tak jak myślałam, przeczucia mnie nie myliły - u mnie po raz trzeci beta okrągłe ZERO! :no: Mam straszną schizę że nie drgnęła ani razu powyżej zera i że jest tego jakaś przyczyna :-(

A 'najgorsze' jest to że nawet przerwy nie będę miała (wyjątkowo tym razem czuje że jej potrzebuję - psychicznie) bo jestem w programie rządowym i może być problem z terminem kolejnej stymulacji jakby się znowu nie udało (to mój ostatni i najsłabszy zarodek) - dr. dał mi do zrozumienia żeby nie tracić czasu i od razu podejść do kolejnego crio .... masakra, muszę się szubko pozbierać bo MZ ma w nosie ludzkie uczucia, ważne są tylko procedury :angry: ...

Foote kciuki za przyrost :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry