reklama

Kto po in vitro?

No ja jutro już będę miała receptę, bo jadę do kliniki pomimo mojego przeziębienia. Dzisiaj zadzwonili, że dr. się termin zwolnił. Trochę za wcześnie, bo mogę zbyt wiele nie zobaczyć, ale potrzebuję t receptę i może mi coś poradzi w sprawie tego przeziębienia. Więc to będzie tylko taka jednorazowa zamiana leku na własną rękę, ale nie chcę odciąć kropka od dopływu progesteronu.

reklama
Madzia 76. Ja cieszę się że trafiliśmy w końcu do dobrego lekarza i cieszę się że mimo w sumie młodego wieku zaczeliśmy próby i dzieki temu mam jeszcze troche czasu.

Bzibziok super na pewno będzie jutro pęcherzyk:-).

A my właśnie niedawno wróciliśmy z takiego rodzinnego obiadku urodzinowego, nasz syn ma dziś urodziny, wyobrazacie sobie że dzisiaj kończy 20 lat, a taki niedawno był malutki:-D.

Bzibziok super na pewno będzie jutro pęcherzyk:-).

A my właśnie niedawno wróciliśmy z takiego rodzinnego obiadku urodzinowego, nasz syn ma dziś urodziny, wyobrazacie sobie że dzisiaj kończy 20 lat, a taki niedawno był malutki:-D.

Ja to jestem Madzia pod wrażeniem, że Ty po takim czasie zdecydowałaś się jeszcze na dziecko. Ja mam siostrę 13 lat młodszą, a już to się wydaje dużą różnicą.

mmm...trzymaj się!!!łączę się z Tobą w bólu!! ja już cyrki robię i leczę nos cebulą. Dzisiaj chodziłam jak mamut po domu, ale to na prawdę pomaga i bardzo ładnie oczyszcza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry