reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lolitka ale ja broń Boże nie podważam Twoich kompetencji. Dziękuję Ci za informację. Zdziwiłam się tylko bo kupiłam te herbatki i tabletki jako lekarstwo na niepłodność a tu się okazuje, że nie powinnam ich brać i teraz nie wiem co robić. Bo może na razie brać a dopiero przed stymulacją odstawić? :confused:A encorton brałaś na własną rękę? Bo to chyba jest na receptę?

Olusia: wazne zebys odstawila conajmniej na kilka dni przed punkcja. Jak pisalam, encorton od poczatku stymulki do pozytywnej bety. Acard ponownie po punkcji

Kasik: a jakie ja mam kompetencje. Bez przesady. Ja po prostu widzialam wypowiedzi lekarzy w sprawie ziol i zwykle mowia to samo: ze nic nie udowodniono. Ja w ziola mocno wierze i jak najbardziej polec przy nieplodnosci. Ale tylko przy naturalnych staraniach. Od momentu jak zaczynasz wyciszanie trzeba odstawic: czytalam to w zagranicznych journalach medycznych. Nie ma madrych, nie wiadomo co dziala a co nie. Ziola maja duza moc i moge mieszac w dzialaniu przy ivf. To takie troche dmuchanie na zimno ale warto

Kasik: ja biore wszystko na wlasna reke lacznie z ustaleniem protokolu stymulacji i dawek. Dzis dzwonilam do gina z wesola wiadomoscia a on sie zaczal smiac ze zrobilam wszystko inaczej niz on chcial a ciaza jest. Pogratulowal mi ze se sama dziecko zrobilam....:)

Lolitka dziękuję Ci kochana. W takim razie będę brała do końca cyklu poprzedzającego stymulację. A nóż się naturalsik trafi ;-):-D Robiłaś dzisiaj betę? Pochwal się nam :tak:Sama regulowałaś dawki leków do stymulacji? Może podaj nam przepis na CUD. A encorton przepisywał Ci inny lekarz?

Ostatnia edycja:
Kasik: nie ma problemu. Za naturalsika trzymam kciuki.
Nie ma madrych zeby jefna dawka lekow byla dla wszystkich. To indywidualne i nie ma wzoru niestety. Encortonu mi nikt nie przepisal: wsxystko kupowalam w necie albo otrzymywalam za darmo od dziewczyn

reklama
Dziewczyny ja pierwszy raz slysze żeby od stawiać leki na czas punkcji czy wogole . encorton acard zaczelam brać od pierwszej tabl anty szlam dlugim protokolem. nie kazali nic odstawiac a w dniu punkcji dostalam receptę na kolejne leki fraxiparine progynove i inne. leki malymi krokami zaczęli od stawiać mi w 12 tygodniu ciąży. ja bralam 2 razy dziennie rano i wieczorem wiec dziwne to dla mnie ze nie można brać rano.

mam nadzieje ze pomoglam. dodam jeszcze ze wszystkie leki przyjmowalam jednocześnie .

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry