reklama

Kto po in vitro?

reklama
a rutinoscorbin i tak biorę w związku z przeziębieniem, jedyne na co się zdecydowałam. A w jakich dawkach bierzesz rutinoscorbin??po jednej tabletce bierzesz?

Ostatnia edycja:
:-Da ja się tu martwię, że nie mam objawów, a tu taki przyczajony tygrys:-Dkompletnie tego nie powiązałam. Bo ja to llaik jestem w kwestiach ciążowych. Od rana czytam co powinnam jeść, a czego unikać. Już się nieźle podszkoliłam, chociaż zalecane rzeczy są często sprzeczne z założeniami diety opartej na indeksach glikemicznych.
I np. jak byłam na diecie to unikałam wszelkich roślin strączkowych, kaszy i gotowanych warzyw, a tu się okazuje, że jak najbardziej pożądane.
Jak by którąś z Was interesował temat to wrzucam link, takie małe kompedium wiedzy z przykładami. Jak zdrowo się odżywiać w czasie ciąży | Pytania i porady | Ciąża i poród- PoradnikMamy.pl

Ostatnia edycja:
Mój doktor mówi zawsze, że wszystkie warzywa są dobre w każdej ilości, także objadam się z przyjemnością :) co do objawów, to ja też mam mało i wolałabym mieć te osławione mdłości czy senność i zmęczenie... ale nic z tego. Mnie też mam wrażenie mniej bola cycki, ale mimo wszystko jednak bolą. Mam dni, że podbrzusze boli mocniej, a tak to trochę ciągnie, trochę kłuje. No i mam jedno mydło w kostce, którego zawsze używałam a teraz mnie wzdryga na jego zapach, zakazałam M go używać :-D ale spodziewałam się bardziej spektakularnych objawów, a czuję się po prostu dobrze.

Lenkabar no to czujesz sie dokładnie tak jak ja, też czuję się po prostu dobrze, czasem podbrzusze zakłuje lub lekko zaboli, pogłaskam wtedy kropka i jest ok co do warzyw to doktor powiedział że warzywa jak najbardziej pod kazdą postacią, a jak pytałąm jakie mam witaminy sobie kupić w sensie tabletek dla kobiet w ciąży to wysłał mnie do warzywniaka :-D:-D:-D. Lenkabar a miałaś zlecone podstawowe badania? A i doktorek to chyba z jakiegoś wyjazdu przyjechał?

reklama
Mi lekarz kazał brać femibion natal1. Już od punkcji.
Jejku, a ja jeszcze prawie tydzień do USG. Przecież zwariować można z tym oczekiwaniem, ja od 1,5 miesiąca notorycznie na coś czekam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry