Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kciukasy za udany transfer 
Lekarz nie daje szans. Gdyby dziewczynka bez wód obumarła to druga mogłaby przeżyć ale ona się cały czas rozwija i rośnie. Lekarz twierdzi, że albo się wda zakażenie albo poroni. Mam jednak nadzieję, że nie sprawdzi się ten czarny scenariusz. Przepraszam ale od wczoraj nie mogę dojść do siebie po tych informacjach :-(Solimar ja też miałam tylko 2 zarodki, chyba 2 dzieci Wam wystarczy ;-)Kciukasy za udany transfer
Ostatnio rozmawiałyśmy o podawaniu 2 zarodków i ja zawsze chciałam 2 bo marzeniem moim jest posiadanie bliźniaków. Może inaczej - chciałabym mieć 2 dzieci a jeżeli udałoby mi się chociaż raz ivf to na drugie już raczej szans nie mam. Moje jajniki szykują się na emeryturę ;-) Dlatego chciałam 2 od razu. Ale po ostatnich złych wiadomościach od Fusun na forum "Kto po in vitro" chyba bym jednak była przekonana do 1. Fusun jest już w 22 tc i jednej jej córeczce odeszły wodyLekarz nie daje szans. Gdyby dziewczynka bez wód obumarła to druga mogłaby przeżyć ale ona się cały czas rozwija i rośnie. Lekarz twierdzi, że albo się wda zakażenie albo poroni. Mam jednak nadzieję, że nie sprawdzi się ten czarny scenariusz. Przepraszam, że Wam to napisałam ale od wczoraj nie mogę dojść do siebie po tych informacjach :-(