Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihi ...
czy możliwe że coś się dzieje z tąd ten ból brzucha ??Hej, dziewczyny napisalam do was rano posta ze odpadam do poniedzialku ale jestem... mialam mala przygode, wstalam z krzesla i nogi mi odmowily posluszenstwa . Po prostu jak stalam tak padlam, chyba nie zemdlalam ale odjelo mi sily w nogach. Nie bylo zartow ... maz mnie za fraki na pogotowie, tam zrobili bete bo to pierwsze co powiedzielismy ze po invitro. No i wyszlo....10dpt bhcg 200 ..... chyba zwariuje. Puscili mnie do domu bo wyniki dobre, kazali sie oszczedzac i tyle. Bete powtorze w poniedzialek. Przepraszam za moje biadolenie - wynika z bagazu doswiadczen ;/ ciesze si ogromnie ale na pelna radosc pozwole sobie za 2 miesiace. Pozdrawiam!
. Kurczę ale się cieszę.
. Mianowicie mam pytanie: Esiek Ty w 10 dniu po transferze masz betę 200 (super
), ja miałam transfer 1 marca dwudniowych zarodków i z 12 marca betę 52,11 a z 14 marca 75,64 to dużo mniej niż u Ciebie. Muszę też na szybko zbić TSH bo mam 3,02. Czy mam się martwić ?