Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lenkabar no ja w Dobrej wiec kawałek mam ale to po drodze. Kurde dziewczyny Wy coś zawsze u siebie znajdziecie a ja nadal nic nie mam, tylko wielkie cycki
Esiek a tak wracając do Twojego crio to mówiłam Ci ze mój syn urodził sie 04.03 to szczęśliwy dzień . Widzicie wiec wszystkie jesteśmy "prawie" sąsiadkami.
Madzia - żebyś wiedziała bo ja mieszkam w Pilchowie więc do Ciebie mam rzut beretem i do lenkabar tez. Jak będziemy pchać wózki wokół Głębokiego to każda będzie miała tą sama droge.
oj żebyś wiedziała Madzia, ja marzę o mdłościach, to bym chociaż wiedziała, że u dzidzi wszystko ok.. ale muszę Cię podłamać, że jak do tej pory ich nie mamy to już się raczej nie pojawią
ok to ja z nich zrezygnuję jesli z serduszkiem mojego dzidziusia jutro będzie wszytsko dobrze. Dziewczynki spadam do domu bo lecimy z mkiem dzisiaj na kabaret.