reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczynki
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie...Ja już trochę się ogarnęłam i zaczynam Was podczytywać (tyle produkujecie:szok: że nie wiem czy uda mi się nadrobić).
Esiek suuuper wiadomości, gratuluję wysokaśnej bety:-)

Kiki trzymam kciuki za wysokie wartości bety, mam nadzieję,że w Gyncentr. w końcu coś ruszy...bo jak na razie piękne bety , ale na Pomorzu, zacznij dobrą passę:-)

Zula kciuki zaciśnięte za transferek
Na dobre wieści czekamy od dziewczyn po wizytach.
Pozdrawiam

Kiki bardzo mi przykro przytulam:(
madzia samych dobrych wieści jutro na wizycie . Co do objawów to ja mam takie jak ty a raczej nie mam:) teraz juz łapie zadyszka nawet na spacerze to w sumie mój drugi objaw ciążowy.

Zula kciuki zaciśnięte za jutro :))) i przesyłam moc fluidkow&&&&&&&&&!!!!

Zula, faktycznie troszkę to wszystko dziwne, ale widocznie tak może być, w końcu lekarz wie co robi. Trzymam kciuki by transfer zakończył się bardzo wysoką betą.

Mammoni, trzymam kciuki za piękną betą, będzie dobrze, wierzę w to !!

Esiek, gratuluję, dalej trzymam kciuki by wszystko skończyło się szczęśliwie. Tym razem będzie dobrze :tak:

Madzia76, jutro zobaczysz swoje maleństwo zdrowe i silne jak byk, poproś o zdjęcie i pochwal się cioteczką z forumowym. Ale macie dobrze z tą ceną duphastonu, aż Wam zazdroszczę.

Kikifish87, jasny gwint a ja tak wierzyłam, przytulam Ciebie z całego serca. Macie jakiś plan ?

Dziękuję Dziewczyny za kciuki, dostaliśmy zielone światło od immunologa :tak:, wszystkie wyniki są dobre, w naszym przypadku za niepowodzenia profesor stawia na endometriozę. Dostałam jeszcze zlecenie na wykonanie cytomegalii w klasie IgM i toxo gondii IgG IgM. A do procedury transferu zalecenie brania Vit. E i Viagry !! :szok:
Na piątek zapisałam się do gina na przegląd i po estrofen, to będzie 29dc i mam nadzieję że hrabina za szybko się nie przypęta. No chyba że testy owu zdały egazamin ;-) no ale przecież ja w cuda nie wierzę :cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry