reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzia76 ale super wiadomości. Nasze maleństwa rosną równo mój ostatnio miał 22mm. Fajny widok takie małe nóżki w rączki u takiego maleństwa.
Lenkabar nie martw się też dziś zobaczysz swoje śliczne maleństwo ;)))))) oby ta wiosna dla Wszystkich była taka szczęśliwa.
Asita możesz mnie wpisać na 31.03 na kolejne usg z góry dziękuję.

MARZEC:

18: Dove28 - wysoka beta
18: Mammoni - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z dzidzią
18: lenkabar - czwarte spotkanie z dzidzią
18: zula_5 - udany transfer

19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio
19: Foote - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
21: dorotav - wizyta
24: Uda się - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią

Ostatnia edycja:
Uffff jestem już po. Wszystko z dzidzią dobrze, ma 1,5 cm i jest na razie piękną krewetką :-D serducho głośno bije 167 razy na minutę. I tak jak Madzi brzdąc cudnie podskoczyła/podskoczył, gdy doktor puknął brzuszek, jak mały koziołek.
Niestety dalej jest krwiak, skubaniec teraz już nie chce się wchłaniać, tylko pęcherzyk ciążowy wypycha go do szyjki macicy i pewnie niedługo się "wyleje". Ale ponieważ w ogóle nie zagraża dziecku, nie potrafię się tym nawet denerwować- jestem tylko szczęśliwa, że z dzidzią wszystko ok :)
A ja leżę sobie do następnej wizyty czyli 1.04. No i w końcu mam kartę ciążową!!!!

Ostatnia edycja:
Najpierw gratulacje dla Dove- spokojnej ciąży życzę i dla Magdy - aż się wzruszyłam jak przeczytałam o nóżkach i rączkach - tak bym chciała doczekać takiego cudu, hehe
Kiki - jak się czujesz Kochana
Octavi - hop, hop, czytasz nas? Myślę o Tobie często co tam u Ciebie i czy już działasz?
Ja chciałam podziękować za kciuki. Jestem już z maleństwami w domku i modlę się żeby zdarzył się cud i żeby trwał 9 miesięcy

ZULA_5 kciuki zaciśnięte aby dzidziuś został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&
LENKABAR super ze z dzidziusiem wszytsko dobrze i że ten krwiak mu nie szkodzi, gratuluję karty ciążowej :-) ciekawe czy ja kiedyś sie jej doczekam :-(

Zula- gratulacje i &&&&&& żeby kropek z Tobą pozostał :)
Lenkabar, super wieści. Dobrze, że nie zagraża już maleństwu krwiak. Gratuluję karty ciążowej:)
Asita, mam nadzieję, że się doczekamy. Patrząc na coraz większe przeszkody i moje zarodki to tracę nadzieję, ale trzeba wierzyć. Też już bym chciała cieszyć się jak dziewczyny z ciąży, a potem z synka/córeczki na świecie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry