reklama

Kto po in vitro?

Jo.M, trzymam kciuki za dobre wieści od lekarzy, daj znać co i jak jak wrócisz do domu. Co do viagry to co znalazłam w necie to stosuje się globulki zrobione z 4 tabletek viagry, (wychodzi 16 globulek, koszt ok,260 zł) i stosuje się przy niskim endometrium, ma je powiększyć i polepszyć tak by zarodek mógł się lepiej zagnieździć,a jak jest naprawdę to dowiem się w piątek.
Zastanawiam się też nad witaminą E, ile jej brać i jaką dawkę, wiesz coś na ten temat ?

Dove28, gratuluję i sikańca i bety super wynik, zresztą już Ci wczoraj pisałam że tak będzie :-)

Madzia76, kawał maleństwa w Tobie mieszka, gratuluję i spokojnej ciąży życzę :tak:

agulla84, super wieści, trzymam kciuki za owocną stymulację. :tak:

Lenkabar, kreweta silna, dzielna wypchnie krwiak ze swojego lokum, :tak:

zula5
, kciuki trzymam dalej za ulokowanie się brzdąca, będzie dobrze. :tak:

kikifish87, no to ja trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniej pracy, by była i dobrze płatna i by sprawiała Tobie radość. :tak:

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
serdecznie gratuluje nowym mamuśką :tak: oby było ich tu coraz wiecej, to może wreszcie i ja się załapię:sorry:. A wiec próbuję szcześcia w Katowicach w Gyncentrum. Mam termin na 28.03 u dr Czerwinskiej....ponoc ona zajmuje sie Adopcją komórek:happy:. Co sądzicie o tej pani Dr ???

Witajcie dziewczyny
Zula kciuki za malucha, czekamy na dobre wieści z naszej kliniki:-)
Dove super beta, silne maleństwo - gratulacje
Madzia gratuluję najcudniejszego widoku malusieńkiego, malusieńkiej:-D
Lenkbar miłego wylegiwania, dzidzia jest silna
Mamonii trzymam kciuki...
Jo.M nie wszystkie babeczki w naszej klinice zaciążyły za pierwszym razem :(, ja niestety też do Was dołączam....Kiki nie myśl tak o sobie, to reakcja organizmu na stres, wiem że lepiej wylać łzy ale nie zawsze jest to możliwe...
mam do Was kochane pytanie miała któraś z Was robione w gyn. histero ze scratchingiem po nieudanym in vitro?
Qunnie adopcją komórek zajmuję się też dr M.

Ostatnia edycja:
reklama
mmm, skoro się tak dobija to pewnie jutro albo pojutrze przyjdzie :wściekła/y: pamiętaj że każdy organizm jest inny więc spokojnie czekaj, a jeśli przez tydzień się nie pojawi to idź do lekarza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry