dorotav
Fanka BB :)
Jo.M, trzymam kciuki za dobre wieści od lekarzy, daj znać co i jak jak wrócisz do domu. Co do viagry to co znalazłam w necie to stosuje się globulki zrobione z 4 tabletek viagry, (wychodzi 16 globulek, koszt ok,260 zł) i stosuje się przy niskim endometrium, ma je powiększyć i polepszyć tak by zarodek mógł się lepiej zagnieździć,a jak jest naprawdę to dowiem się w piątek.
Zastanawiam się też nad witaminą E, ile jej brać i jaką dawkę, wiesz coś na ten temat ?
Dove28, gratuluję i sikańca i bety super wynik, zresztą już Ci wczoraj pisałam że tak będzie :-)
Madzia76, kawał maleństwa w Tobie mieszka, gratuluję i spokojnej ciąży życzę
agulla84, super wieści, trzymam kciuki za owocną stymulację.
Lenkabar, kreweta silna, dzielna wypchnie krwiak ze swojego lokum,
zula5, kciuki trzymam dalej za ulokowanie się brzdąca, będzie dobrze.
kikifish87, no to ja trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniej pracy, by była i dobrze płatna i by sprawiała Tobie radość.
Zastanawiam się też nad witaminą E, ile jej brać i jaką dawkę, wiesz coś na ten temat ?
Dove28, gratuluję i sikańca i bety super wynik, zresztą już Ci wczoraj pisałam że tak będzie :-)
Madzia76, kawał maleństwa w Tobie mieszka, gratuluję i spokojnej ciąży życzę

agulla84, super wieści, trzymam kciuki za owocną stymulację.

Lenkabar, kreweta silna, dzielna wypchnie krwiak ze swojego lokum,

zula5, kciuki trzymam dalej za ulokowanie się brzdąca, będzie dobrze.

kikifish87, no to ja trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniej pracy, by była i dobrze płatna i by sprawiała Tobie radość.

. A wiec próbuję szcześcia w Katowicach w Gyncentrum. Mam termin na 28.03 u dr Czerwinskiej....ponoc ona zajmuje sie Adopcją komórek
. Co sądzicie o tej pani Dr ???
mimo dużych dawek bo 800mg luteiny na dobę i 3 razy duphaston