reklama

Kto po in vitro?

gratuluje dziewczyny pozytywnych bet i cudownych spotkan z waszymi kruszynkami
.
zula- ciesze sie ze jestes juz z kruszynka.mam nadzieje ze ty bedzisz nasza dobra passa z naszej kliniki.
a co do mnie-czuje sie ok-chyba jestem wyprana z emocji- wczoraj dopiero jak M wrocil z pracy i jak mnie przytulil to polecialo tylko kilka lez. a dzis sie wzielam za szukanie pracy.

reklama
Asita, ja Cię rozumiem. Wszyscy mi mówią, że skoro jestem młoda, to mam duże szanse. Tylko, że moje amh niedługo sięgnie dna i boję się, że nic z tego. Narazie nie dopuszczam do siebie tej myśli, bo oszaleję. Także staram się wierzyć.

Kiki, przykro mi bardzo, trzymaj się. Chciałabym żebyśmy już wszystkie przeniosły się na wątek przyszłych mam.

MARZEC:

18: Dove28 - wysoka beta
18: Mammoni - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z dzidzią
18: lenkabar - czwarte spotkanie z dzidzią
18: zula_5 - udany transfer

19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio
19: Foote - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
21: dorotav - wizyta
24: Uda się - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią

reklama
***** u mnie nadal burdel. Rano miały czekać dokumenty z info o zarodkach. Nikt ich mi nie przygotował. Po 20 minutach i pani z recepcji w końcu wystawili. Dziś nie ma dr która zlecała bete i miała zadzwonić lekarz dyżurujący. Od 13 są wyniki spoko paznokcie obryzione ból brzucha i dziś stres a tel milczy. Dzwonie do kliniki a oni żebym podała nr telefonu bo nie już lekarza prowadzącego ale jest dr...... i może łaskawie oddzwoni *****:angry::angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry