reklama

Kto po in vitro?

Esiek trzymaj się mocno i postaraj się nie zamartwiać, wiem że to nie jest łatwe, bo sama ciągle się czymś stresuję.
Ale trzeba wieżyć że to po prostu dzidzia się mocno w Ciebie wtula.
Oby w piątek CIę czekały dobre wieści i żebyś sobaczyła swoje serduszko, życzę Ci tego z całego swojego serca i Kropkowego tyciego serduszka!!!

reklama
Esiek ja też miałam na początku jednorazowe brązowe plamienie a potem śluz zabarwiony na różowo i wszystko było ok wiem że nie przestaniesz się martwić ale to naprawdę nie musi być nic złego bądź dobrej myśli, dużo lez a my już będziemy trzymać kciuki za Twojego kropka.
Bzibziok gratulacje piękny widok takie malenstwo ;)
Uda się przykro mi ; ( trzymam kciuki za maj to piękny mc musi się udać ;)
Pyscek trzymamy kciuki.

Uda się - przykro mi bardzo, ale najważniejsze, że masz po co wracać, bo masz mrozaczka, także jest super:) Masz ustalony plan, więc będzie dobrze:)
Esiek - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i tak jak piszą dziewczyny, skoro tylko brązowe plamienia, to nie jest źle. :-)
Pyscek, &&&&&& za jutrzejsze testowanko:)

Wróciłam z krótkiego wyjazdu gdzie było dużo dzieciaków w tym niemowlak i złapałam strasznego doła . Nic mi się nie chce , wszyscy tak cudownie się bawili i opowiadali jak to fantastycznie jest i że planują następne . A ja siedziałam i serce mi pękało . MASAKRA :zawstydzona/y:

Esiek- kochana, ohhh wspólczuje tego zawieszenia i stresow, wiem ze moje slowa nic nie dadza ale ja jak mialam tez tak ze brunatne plamienia to połozna z kliniki tłumaczyla mi ze to moze byc reszta po implantacji, ze to sie caly czas wgryza i rozwija i z tego moga byc te plamienia. najwazniejsze ze nie żywo-czerwona .

uda sie- trzymaj sie kochana. wiem ze ciezko ,ale najwazniejsze ze masz po co wracac.;-)

pyscek-powodzenia jutro , trzymam &&&&&&&

dzidzius- list z luteina poleciał. daj znac czy go dostałas;-)

reklama
Uda się - Bardzo mi przykro , że się nie udało. Trzymaj się

Pyscek - Na testy raczej specjalnie bym nie liczyła , bo nie raz pokazywały 1 kreskę przy becie powyżej 20. Jeżeli już chcesz tylko testy robić to chyba przez kilka dni byś musiała je powtarzać i nie odstawiać leków.

Esiek - Kochana trzymam kciuki za Ciebie , leż teraz i postaraj się nie stresować chociaż wiem że to trudne. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze , tzn musi być dobrze.

Dziewczyny może któraś z Was mi odpowie. Robiłam dziś badania tsh 1,27 , ft3 - 2,74 , ft4 - 1,12 , anty-TPO - 21,17 i anty-TG 343,40 (norma 115). Moje pytanie czy wiecie co ten wynik może oznaczać , poczytałam trochę i wynika że podwyższone anty TG to może być Hashimoto . Wiecie coś na ten temat? Normalnie już mam stresa czy da się to leczyć i jak ? Wiecznie coś , masakra jakaś.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry