reklama

Kto po in vitro?

Solimar, dołączam się do dziewczyn - przykro mi bardzo, trzymaj się i zbieraj siły na dalszą walkę.
Dzidziuś - gratuluję ogromnie Twojego szczęścia i tak pozytywnie zazdroszczę, ale np. w moim przypadku nie ma mowy na naturalną szansę. Nawet nie mam 0,5% na naturals, także in vitro jest ostatnią szansą - póki co nie jestem gotowa na adopcję i chyba długo nie będę.

reklama
Hej hej :-) czu u Was też świeci słońce? U mnie od rana aż chce się żyć :-)
JO.M powodzenia na wizycie :-)

MARZEC
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

28: Quinnie - wizyta dot. adopcji komórek
28: Esiek - spotkanie z dzidzią
29: Bziumelka - podglądanko
31: kwiatuszekq20 - wizyta kontrolna
31: majka201 - badanie prenatalne

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: dorotav - podglądanko
4: _Infinity_ - wysoka beta
4: enni - wysoka beta
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
9: yplocka1 - histeroskopia
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.

Dzidzius dzięki za wytłumaczenie sytuacji. Ale faktycznie tak jak mówi Esiek jesteś wyjątkiem jednym na milion, że udał ci sie naturalski po ivf, skoro lekarz karze to faktyczni trzeba tą lutke brać. Ja właśnie jestem po odstawieniu i został mi tylko duphaston, ale też pomalutku go odstawiam. Jeśli chodzi i naturalsa to u mnie też szans nie ma mam tak pozatykane i potem operacyjnie pozamykane jajowody ze zaden plemniczek ani zarodeczek sie tam nie przecisnie, a gdyby miało się udać to juz by sie udało walczę tak od 2002 r. i jak by wiek juz na dalszą naturalną walke mi nie pozwala wiec modle sie aby moja dzidzia teraz została ze mną jeszcze do październiaka, a potem już bedzie nam dobrze :)

Esiek a ty byłaś na gonalu??? Kurde czytałam o tym ciekawe dlaczego go wycofują?.

Kurcze dziewczyny ja sie na tym nie znam ale powiedzcie mi czy w tak wczesnej ciaży to wody mogą wyciekać, bo ja jestem po odstawieniu luteiny i czasem na wkłądce mam taki przeżroczysty ślad jak by wodny bez śluzu czy to po prostu tak jest w ciaży takie dziwne upławy, bo tyle sie naczytałam o dziewczynach na cieżarókach z tymi wodami ze teraz to normalnie chyba jakąś schize mam.

Madzia - co do wód, to wczoraj coś czytałam na ten temat, przeszukałam przed chwilą historię ale kurde nie mogę tego znaleźć- jakaś dziewczyna pisała, że ona miała tak od luteiny i potem zamiast dali jej Duphaston. Nie przeszło więc poszła do szpitala i sprawdzali czy to nie wody, ale nie. Z resztą wody się uzupełnia ale nie wiem od którego tc ciąży można. Ja bym stawiała, że to po odstawieniu luteiny - zobacz jak brałaś, na pewno mialaś tak jak ja - ciągle taki sproszkowany ten śluz, a teraz chyba po prostu wraca ci do normy.

Co do Gonalu - tak ja w listopadzie byłam na Gonalu i Menopurze, ale podstawą był Gonal, tylko przez 3 ostatnie dni stymulacji miałam Menopur. Chyba nie bede tego zgłębiać bo na prawdę zwariuję.

Dziewczynki

Nie wiem czy pamiętacie dokument na TLC "In vitro w oczekiwaniu na dziecko". Otóż od 9 kwietnia będzie kontynuacja (środa o 21:30) pod tytułem "in vitro - 9 miesięcy później".
https://www.youtube.com/watch?v=JghiI5JSjhA

I znów problem, nie mam kablówki a bardzo chciałabym obejrzeć. Pamiętam, że któraś z Was wrzucała tutaj link aby przez neta oglądać TLC. Ciężko by teraz było go znaleźć w tej liczbie postów, także mam prośbę - jeżeli któraś z Was ma ten link to bardzo proszę o ponowne wklejenie. A jeżeli macie inny link czy namiar to bardzo proszę.

reklama
Jo.M - powodzonka:)
Lilia - tak zapisałam się do Novomediki:)
Dziewczyny gdzie można kupić test taki czuły sikaniec o czułości 10:) obeszłam kilka aptek i wszędzie takie od 25. A ja mam ochotę w weekend zrobić sikacza skoro na betę iść nie mogę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry