Madzia 76
Fanka BB :)
Esiek to dzidzius tak miała z tymi wodami, no ja też sobie tak myślę że to po luteinie ale taki jakis wewnętrzny niepokój mam od dwóch dni i mam wrazenie ze cały czas jakos tak mokro mam, jakoś tak sie denerwuje nie wiadomo dlaczego i moze szukam sobie jakichś dziwactw.
Co do gonalu to podobno chodzi tylko o jedna serię tam był podany nr ale moze to nic takiego. Esiek a jak u Ciebie cos sie zmieniło, mam nadzieję ze upławy juz sie nie pojawiły?
Sylwia a ten program na TLC to słyszałam, ze będzie teraz kontynuacja, bardzo fajnie, nie mam linka ale jak cos znajde to napewno wkleje
Co do gonalu to podobno chodzi tylko o jedna serię tam był podany nr ale moze to nic takiego. Esiek a jak u Ciebie cos sie zmieniło, mam nadzieję ze upławy juz sie nie pojawiły?
Sylwia a ten program na TLC to słyszałam, ze będzie teraz kontynuacja, bardzo fajnie, nie mam linka ale jak cos znajde to napewno wkleje
. Zula kiedyś jakaś dziewczyna pisała też o tych czułych testach że są chyba w tesko ? Wiesz co Ty na serio się nakręciłaś tym razem , a co Cię do innej kliniki skłoniło? Ale to dobrze , najważniejsze że masz super nastawienie.