reklama

Kto po in vitro?

KWIECIEŃ
7: dorotav - podglądanko
7: _Infinity_ - 3 weryfikacja bety
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
8: Tola32 - podglądanko
8: agulla84 - punkcja
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
9: Bziumelka - udany transfer
10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

reklama
Zmieniam termin mojej weryfikacji na wtorek - ale tłoczno w ten dzień w kalendarzu ;-):

KWIECIEŃ
7: dorotav - podglądanko
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
8: Tola32 - podglądanko
8: agulla84 - punkcja
8: _Infinity_ - 3 weryfikacja bety
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
9: Bziumelka - udany transfer
10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Zula – Beta super ale się cieszę.:-D
Zula a powiedz mi jaką dawkę jodu bierzesz. Muszę właśnie dokupić sobie selen więc i jod kupię bo widzę , że Ci pomogło a szczerze mówiąc to zbytnio w to nie wierzyłam. Zula mam nadzieję że jakoś Ci te zawirowania jelitowe zmaleją bo chyba musisz się męczyć.

Juhasek – Strasznie mi przykro , mam jednak cichą nadzieję że to badanie było za wcześnie i że jest dzidzia.

Fusun – Bardzo Wam współczuję. Nie pojęte jest to dla mnie i nawet nie chcę sobie wyobrażać co czujesz.

Bziumelka – Prawnie handel komórkami jest zabroniony ale w rzeczywistości to raczej inaczej wygląda bo nie wydaje mi się żeby kobiety od tak sobie przechodziły te całe stymulacje i punkcje.
Niby nic z tego nie mają ale wiadomo , że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę.

Olusia – Przepraszam , że Ci nie odpisałam na smska ale chyba późno go wysłałaś bo jak szłam do łóżka to nic nie miałam. Odczytałam go po 6 rano w sobotę bo tak wcześnie się obudziłam i nie chciałam Ci tak wcześnie odpisywać bo normalni ludzie śpią o tej porze zwłaszcza jak mają wolne a ja cholera już spać nie mogłam. Masakra. Potem byłam na zakupach a potem zajęłam się porządkami w domu i całkiem zapomniałam Ci odpisać. Sorki. U mnie tak jak pisałam wcześniej , powiedzmy że ok. Na ten tydzień chcę się umówić do dr M żeby jakiś termin najbliższy ustalić stymulacji.

Olusia ja jestem na 100% przekonana , że Pani dr Cię zbyła po prostu. Może zbyt dużo kobiet było już ustawionych na ten okres więc dała Ci anty na kolejne 2 cykle. No a na 1000000000 % jestem pewna , że ona Twoimi finansami się nie przejmuje więc czy za leki musisz Ty zapłacić czy rząd to dla niej wszystko jedno. Nie wiem możesz teraz iść znowu do kliniki i powiedzieć że chcesz teraz podchodzić i już. Ja bym tak na pewno zrobiła .

Lilia - Musisz nie wiem jak ale musisz się wyluzować bo stres to nasz największy wróg. Będzie dobrze po prostu postaraj się z całych sił zajmować głowę czym innym.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny, podczytuje Was raz na jakiś czas ale jakoś się tak nie udzielam. Bardziej aktywna jestem na wątku zakwalifikowanych do programu rządowego. Ale mam do Was jedno pytanie. Jestem 4 dzień po transferze i w sumie od 3 dni mam straszne pragnienie. Nie wiem z czym jest to związane. czy Wy tez tak miałyście. Dodam, że przeszłam już jeden pełny program, miałam transfery a mimo to jest to dla mnie nowość. Czy ktoś może się wypowiedzieć. Dzięki i pozdrawiam.

Juhasek – Strasznie mi przykro.. kiedy teraz masz podgladanie dzidzi? trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze...:tak:

Jo.M. nie ma sprawy... to prawda wyslalam tobie pozniej.. potem dopiero pomyslalam ze faktycznie ze troche za pozno.. mam nadzieje ze nie obudzilam ciebie.. :-) a moglas napisac o 6 ja mam dzwonek wyciszony tylko na wibracje, chociaz nie wiem czy nie wstawalam do pracy na dzien.. wiec i tak chyba nie spalam... odnosnie tego co piszesz to faktycznie Cz ma to w dupie, mojemu zaczyna sie nie podoba to co ona robi i jak traktuje dziewczyny... podejrzewam ze nie jestem jedyna ktora tak spławiła.. no coz..

dziewczyny mam pytanie zaczynam długi protokol i od 3 dc mam antyki w 21 dc mam zastrzyk dipherline 3,75 i 14 dni po nim wizyta i jesli wszystko jest ok stymulacja ja sobie licze wychodzi mi 10 dc stymulacja jesli @ przyjdzie w 3 dni od odstawienia antykow ...czy ktoras tak miala ja nie rozumie 10 dc cyklu to pozno a jak urosna mi pecherzyki moje naturalne ja nie rozumie proszę o opinie :(((

witam
Jo.M tak jak piszesz te dziewczyny, które są dawczyniami mają kaskę za to lub jest taka możliwość, że jak zdecyduja się oddać komórki nadprogramowe, a same podchodzą to nie płacą za leki do stymulacji,tylko pokrywa koszty biorczyni
Zula mam nadzieję, że minęły te jelitowe paskudztwa- pozdrawiam, a beta ładnie przyrasta:-)
Olusia chyba dr Cz trochę Cię zwodzi:-(
Dobrej nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry