reklama

Kto po in vitro?

Taka obsuwa, ze dopiero wyszłam. Junior rosnie, miałam szybkie usg przez brzuszek już :) nastepna wizyta dopiero 22 maja a po drodze prenatalne. Czesciej nie chce mnie juz widziec ;) jedtem tak szczesliwa ze z tego chyba dzis zaloze suwaczek ;)

reklama
Asita faktycznie ładne endo ja to nigdy do 10mm nawet nie dobiłam ;-)
Esiek super że maluch rośnie :-) a na suwaczek już najwyższy czas :tak:
Agulla84 a jak tam Twoja beta :confused:

Ostatnia edycja:
cześć. nie pamiętam czy pisałam czy nie pisałam, w każdym razie test negatywny :( znowu trzeba zbierać kasę na stymulację. Słyszałyście coś nowego na temat refundacji leków?

mmm, przykro mi, niestety nic nie słyszałam o refundacji, 3 tyg temu jak rozmawiałam z gin to mówił że jak na razie żadna z 4 firm, które produkują na Polskę leki do stymulacji nie jest nią zainteresowana. :no:

hej kochane jak tam po swietach?? u mnie dobrze od czasu do czasu boli mnie brzuch i zakluja jajniki jakby i ciagnie mnie tak w pachwinach ale to chyba normalka>>?? jak uwzaacie

tak bardzo bym chciala zobaczyc juz naszego maluszka:) juz nie moge sie doczekac hehe

MAM DO WAS JESZCZE PYTANIE PODAJE SOBIE LUTEINE ZAWSZE O 7 RANO A O 8 MAM WIZYTE CZY TO NIE BEDZIE NA USG PRZESZKADZAc?

MMM bardzo mi przykro :-* trzymaj się jakoś :-*
ESIEK to dobrze że z dzidzią wszystko dobrze i czekam za suwaczkiem chyba że już zrobiłaś bo w tel. nie widzę :-)

Dziewczyny ja z endo nigdy nie miałam problemu :-) mam nadzieje że pechole ładnie urosoną i się zapłodnią .

Hej dziewczyny!!
mmm... bardzo mi przykro, że test negatywny.
Asitka, to wszystko pięknie się zapowiada, u mnie było dokładnie tak samo z ilością komórek, więc mocno zaciskam kciuki!!
Esiek, to faktycznie chyba już czas na suwaczek ile już ma Twój Junior??

reklama
mmm bardzo mi przykro :-( odnośnie refundacji to słyszałam tylko o wniosku dot. leku Menopur z lutego 2014 ale do chwili obecnej z tego co mi wiadomo nie wszedł na listę leków refundowanych ... jak pytałam kilka tygodni temu to lekarze mówili żeby się nie nastawiać bo to bardzo niepewna i nieprzewidywalna kwestia :baffled: ...

ona mnie też od czasu do czasu boli brzuch ale chyba najbardziej piersi ;-) i wszystkie te bóle na pewno są normalne :tak:co do Luteiny to też biorę o 15 a o 16 mam wizytę ale wezmę planowo - Luteina w niczym nie przeszkodzi. Ja też nie mogę się doczekać czwartku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry