reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki za dzisiejszy dzień kciukaski , szczególnie za wysokie betki
Baaaardzo sie ciesz ze juz wiele z nas podgląda dzidzie:) i to nawet kolejny raz :)
Madzia wierzę w twoją dzidZie , mam nadzieje ze to krwiak jakiś wstrętny ale proszę sie oszczędzać mamusiu :) a dziewczynki na pewno cie wpuszczą na wizytę przed siebie :)
U mnie wielkimi krokami zbliża sie TEN dzień kiedy znowu w siebe wykluje duuuużo pieniędzy :) hihihihi
Buziaczki, miłego dnia zycze

reklama
Witajcie po Świętach :)

Madzia dla własnego spokoju koniecznie idź do doktora. Ja mam wizytę dopiero na 17:00, ale jestem pewna, że doktor jak tylko się dodzwonisz każe Ci przyjechać zaraz i poprosi Cię bez kolejki. Ja tak miałam wtedy przy mojej "wodzie". Jak tylko przyjechałam we wtorek powiedział wszystkim pacjentkom w poczekalni, ze ja jestem w ciąży, coś się u mnie dzieje i w związku z tym nie obowiązuje mnie kolejka. A i pieniążków za USG i badanie też nie wziął

agulla po łapach powinnaś dostać za te ten test sikany! I to jeszcze przy 2 dniowym maluchu. Zrób spokojnie betę

Ostatnia edycja:
Hej

Madzia - ja też myślę że powinnaś jechać. A tak mi się jeszcze przypomniało jak mi w szpitalu dr Bączkowski mówił o odstawieniu leków to mówił, że plamienia lubią być jak się zmniejsza leki w terminie w której miałabyś @. Może to to .... No ja wierze, że taki nasz urok!

lenka - trzymam kciuki za Twoją wizytę.

Ja idę na 15.00 ale nie liczę na USG już ;( Chcę mieć założoną kartę ciąży, pokaże te wyniki co robilam no i niestety - muszę poradzić się w temacie biegunek bo mnie to wykańcza.

anulla - u nas się ten heparyny nie stosuje. Ja kochana myślę, że jeżeil nie ma rzetelnych wskazań to to jest tylko wywalenie kasy.

Asita
- to czekamy na wieści po wizycie !!!

Papa

Agulla: owszem. Mi heparyna pomgla zajsc 3 razy w ciaze.... Mimo ze wyniki mam dobre. Nigdy nie wiadomo i zaleca sie profilaktycznie branie. "Szczegolne wskazania" do jej brania sa rzadko... Bierz ja i tyle.
Siniaki zostaja zwykle po fragminie: maja gorsze igly. Clexane jest troche lepsze z iglami ( dzialanie maja to samo)

Dziewczyny doktor oddzwonil i powiedział że mam się nie martwić bo takie plamienia występują i mogą trwać nawet do 2 tygodni a usg niczego nie pokazało a naprawdę było doborze zrobione przez dwóch lekarzy. Doktor nie chce robić tyle razy usg.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.:-)

Madzia - a kiedy teraz wizyta? Bo nie pamiętam. No nic, słuchaj doktora i tyle, co więcej - mówi, że jest ok to jest OK i nie ma innej opcji !
Mi też od paru dni uspokoily się te moje marne objawy jakie miałam i znów nie czuję nic a nic. :(

reklama
Dzisiaj jest 13 dpt i znowu zrobilam sikacza wyszla druga kreska ale bladsza od tej z niedzieli, martwi mnie to:-(, moze miec wplyw na to fakt, iz o 3.00 w nocy bylam w wc a potem o 5.45 kolejny raz i wtedy test zrobilam? Jak myslicie? w dodatku jakos ustapily mi objawy czyli bol plecow, kosci ogonowej, bol piersi znacznie zmalal. Jedynie hiperka sobie jest i ma sie dobrze:angry:. Dopiero na jutro mam skierowanie na bete i chyba jajo zniose do tej pory. Sorki za brak polskich znakow:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry