reklama

Kto po in vitro?

mmm... mi ostatnio pani doktor mowila ze maja byc refundowane leki, ale czy tak faktycznie bedzie to jest wielkie pytanie... poza tym nie kazdy pewnie lek bedzie refundowany... wiec poki co nie wiem... kochana przykro mi ze test negatywny.. a ktory to twoj dzien dzis?:-)

Esiek sliczny suwaczek....;-)

Anulla28 bylas ba becie?:tak: bo juz nie pamietam

Mundek idz na bete... nie rob testow.... :tak:

Asita super masz endo... ja maksymalne mialam 15mm... wydawalo mi sie ze to za duze jest....:tak:

reklama
mam jeszcze do was jedno pytanie bo ja mam problem z wyproznianiem sie raz mam zaparcia raz nie powiedzicie mi czy wy cos bierzecie na zaparcia bo moja kolezanka jak byla w ciazy to jeje gin dal jej cos na to? bo chyba takie zaparcia tez nie sa zdrowe dla maluszka?pytala sie ktoras z was o to?

Ona - ja tak mam do dzis ze man zaparcia i np. 3 dni w ogole nie chodze a potem mam biegunke okropna :/ gin kazal duzo prod z blonnikiem, zdrowo jedc no i organizm musi przejsc ta rewolucje :)

Esiek gratuluję, piękny suwaczek :)))))

Ja też już po wizycie, u dzidziusia wszystko bardzo dobrze. Madzia zgodnie z moim misternym planem powiedziałam, ze dr Węgrzynowski powiedział, że za tydzień Sienkiewicz koniecznie musi potwierdzić czy mam w brzuszku Synka- doktor się śmiał, ze skoro Węgrzynowski "kazał" to nie mamy wyjścia :))))) a, że nie przyszła jedna pacjentka przede mną to mieliśmy mnóstwo czasu i widziałam wyraźnie fujarkę mojego Synusia w 3D!!!! I całe dziecko przy okazji oglądaliśmy na zmianę w 3D i 2D. Dziewczyny to jest niesamowity widok, dokładnie jak się rusza, jak się przeciąga, łapie za malutkie stópki, jak z jego perspektywy wygląda jego "mieszkanko" w jaju płodowym! Gapiliśmy się z M jak zaczarowani :) Doktor chyba wie, że ja panikara jestem i wizytę ustalił na za 3 tygodnie 13.05. No i niestety morfologia mi leci na łeb na szyję, także dostałam tabsy do łykania

Esiek na prenatalnych doktor ani na chwilę nie włączył 3D :/ nie wiem do końca jaka jest zasada, ale chyba rzeczywiście 3D robią bardziej na połówkowym. No i to wiadomo jest inaczej płatne. Chyba, ze ma się fajnego prowadzącego :-p:-p to udał, ze tego 3D nie było

Asita gratuluję wspaniały wynik i edno i pęcholi :)))))

reklama
Mmm mysle ze moga zmienic ale niekoniecznie. To na prawde lekarz bedzie wiedzial

Lenkabar-a widzisz!! To ja juz tego 22maja pomecze o t o 3d. A powiedz mi-szliscie na to do innego gabinetu czy to tylko opcja w tym normalnym usg?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry