Hope84
Fanka BB :)
Lenka, Esiek, Madzia, Lolitka, Infinity, Ona, Maja, zula, jogo (mam nadzieje,ze zadnej ciezarowki nie pominelam) jak dla mnie mozecie tutaj czesciej pisac....zawsze czegosc ciekawego mozna sie dowiedziec od Was...wy juz ciezarowki,wiec rady jak znalazl 
Esiek piekny suwaczek...w koncu jest :-)
Madzia a Ty juz wiesz kto mieszka u ciebie w brzuszku czy to dalej maly uparciuszek i wstydnis? Staram sie czytac na biezaco ale moze mi umknelo
Boze dziewczyny jak te Wasze suwaczki zapierdzielaja do przodu :-):-):-)
Ja oczywiscie jak zwykle tajniaczek i siedze w krzaczorach haha...
Dzisiaj jest moj 8dpt blastki 3AB i mam cykora pojsc na krew hahaha....
Objawy calkowicie ustaly, na poczatku cos troche brzuch bolal, cycki bolaly...teraz czasami glowa ale to moze przez moje oczy i prace przy kompie mnie boli, cycki moze ciut wieksze ale to pewnie przez luteine...
W poniedzialek mialam stan depresyjny i wylam do poduszki,ze pewnie sie znowu nie udalo...to moj 4transfer...
Wczoraj byl moj termin @, myslicie ze przez luteine nie przyszedl? Biore 3x100mg luteiny....
Jutro chyba zrobie sikacza, jak cos wyjdzie pojde na bete...panicznie sie boje kolejnej porazki....
Esiek piekny suwaczek...w koncu jest :-)
Madzia a Ty juz wiesz kto mieszka u ciebie w brzuszku czy to dalej maly uparciuszek i wstydnis? Staram sie czytac na biezaco ale moze mi umknelo

Boze dziewczyny jak te Wasze suwaczki zapierdzielaja do przodu :-):-):-)
Ja oczywiscie jak zwykle tajniaczek i siedze w krzaczorach haha...
Dzisiaj jest moj 8dpt blastki 3AB i mam cykora pojsc na krew hahaha....
Objawy calkowicie ustaly, na poczatku cos troche brzuch bolal, cycki bolaly...teraz czasami glowa ale to moze przez moje oczy i prace przy kompie mnie boli, cycki moze ciut wieksze ale to pewnie przez luteine...
W poniedzialek mialam stan depresyjny i wylam do poduszki,ze pewnie sie znowu nie udalo...to moj 4transfer...
Wczoraj byl moj termin @, myslicie ze przez luteine nie przyszedl? Biore 3x100mg luteiny....
Jutro chyba zrobie sikacza, jak cos wyjdzie pojde na bete...panicznie sie boje kolejnej porazki....
Ostatnia edycja: