reklama

Kto po in vitro?

reklama
Estrofem mam zlecony 2x1 tab. Nie jest mało?
Czyli cykl bedzie sztuczny jak będe brała ten estrofem?
Owulkę normalnie raczej mam. Czyli po estrofemie owulki nie będzie?

Tola, przy pierwszym crio estrofem brałam 3x1 i nie miałam owulki, przy drugim crio, które nie wypaliło, też nie miałam owulki brałam od 2dc 2x1, od 8dc 3x1 od 10dc 3x2 od 11dc miałam jakoś zmodyfikowany ale już dobrze nie pamiętam. Czy masz za mało ? nie wiem, może lekarz jeszcze Ci dołoży. Kiedy idziesz na kontrolę endometrium ?

MAJ
5: genna - podglądanko
5: Jo.M. - wizyta kontrolna
5: solostra29 - wysoka beta
5: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
7: Bziumelka - udany criotransfer
8: yplocka1 - udany criotransfer
9: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
9: Pyscek - pierwsze spotkanie z dzidzią
12: kasik36 - wizyta u immunologa
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
14: Asita - wysoka beta
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią

Dorotav ja wiem tylko o Molli to, że leżała w szpitalu i miała zakaz chodzenia, nawet do wc. Teraz już bardzo długo się nie odzywa, martwię się o nią :-( Co do sterydu to rzeczywiście miałam śmieszną dawkę (0,5 mg) a dziewczyny biorą 20 mg dziennie więc tylko zmarnowałam miesiąc. Mam nadzieję, że większa dawka pomoże. Wizyta już 12 maja ale chyba pójdę do stacjonarnego gina, wezmę receptę i zacznę brać na własną rękę już kilka dni przed wizytą. Będę od razu wiedziała jak reaguję na lek. Na innym wątku jest dziewczyna, która ma identyczne wyniki jak ja i już była u immunologa i wiem jakie ma dawkowanie. Dzięki temu straciłabym tylko 1 cykl a nie 2. A Ty robiłaś subbpopulacje limfocytów? Jaki masz % komórek NK (CD3-CD16+/CD56+)? Podobno najlepiej jak jest mniej niż 15.

Ostatnia edycja:
Dorotav co do białka S to nie badałam nigdy wcześniej więc nie mam z czym porównać. Chodzi mi tylko o to czy białko S i wolne białeko S to teraz to samo czy jednak nie? :confused:

Kasik36, co do moich komórek NK to ja mam tylko 4%, co do białka to chyba jakaś różnica jest tylko za bardzo nie mogę znaleźć w necie jaka, znalazłam tylko coś takiego DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Białko S wolne UKŁAD KRZEPNIĘCIA. szkoda, że nasza skarbnica wiedzy Sylwia już u nas na forum nie bywa, może by nam coś napisała :tak:Ja nie miałam badanego białka, mój immuno nie zalecił, ale jak się czegoś dowiesz to daj znać.

Tola32, masz PW ode mnie :-)

Asitka, jak się czujesz ? :happy:
Genna, Jo.M, solostar29, Infinity - powodzenia jutro, trzymam za Was kciuki :tak:

DOROTAV ja czuję się dobrze :-) nie dociera do mnie że jestem już po transferze :-P jutro jak doktorek z kliniki nie zadzwoni to ja trykne żeby dowiedzieć sie czy mam jakieś pingwinki. W zeszłym tygodniu nie było Twojego doktorka więc mój dawał na dwa etaty i ciężko było go złapać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry