reklama

Kto po in vitro?

Hey :) brrrr.....ja zimno :-p

Infinity za dzidziolka coby ladnie rosl...wierze,ze wszystko jest dobrze :-)

Genna za podgladanko cobys naniosla tych jajcorow :-)

Jo.M. za wizyte i same dobre wiesci :-)

Solostr za wypasiona bete &&&&&

Ja mam jutro wizyte pecherzykowa i pozniej zobaczymy, moze bedzie serduszko a moze jeszcze nie...jutro 21dpt i dr mowil ze jakby beta byla ok 6tys to powinno byc juz serduszko...takze nie napapalm sie bo moze byc za wczesniej takze jutro najwaznbiejzy pecherzyk :-)

reklama
Witajcie ...
matko ale zimno ... ja do tego przeziębiona znów ... katar jak się patrzy, czasem mam dreszcze ... masakra .. jedynie czym mogę się leczyć to ciepłą herbatką z miodem i łóżeczko ....

Genna Powodzenia na podglądanku :) czekam na relacje z wizyty :)
Jo.M
Kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&
Solostar29 -
Kciuki zaciśnięte za wysoką betę &&&&&&&&&&&&
_Infinity_
oj z niecierpliwością czekam na relację jak tam na spotkaniu z dzidzią :)

Trzymam kciuki za udane wizyty i za wysokie bety... oraz za udany transfer !! :-)

Asita trzymam kciuki za wysoka bete... kiedy robisz badanie?:-)

Lilia♥ kochana moja nie smutaj sie... glowa do gory, chociaz wiem ze latwo sie mowi... :-D

kasik36 wyrzuć ten sen do kosza... bedzie zupelnie inaczej.... bedzie duzo zarodkow i uda sie tobie w koncu !!;-)

Infinity - na pewno wszystko bedzie dobrze...:happy2:

Pyscek kuruj sie.. nie daj sie chorobie !!:tak:

Hope: powinna taka jaka bedzie. Przy tak wysokiej becie to przyrosty spowalniaja i rosna o 100% nawet do 4 dni. Nie rob wiecej juz bety bo nie ma sensu. Jedynie usg sie liczy

Kasik to taki powrót do rzeczywistości Holandia piękny kraj i stwierdziłam że mogłabym tam zamieszkać.
Hope faktycznie nie rób już tej bety one dopełniają u każdej z nas inaczej i nie ma sensu narażać się na stres.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry