reklama

Kto po in vitro?

Dorotav lepiej zadzwoń i się upewnij czy to chodzi o pobieranie krwi na nfz, bo np. w Invikcie w Gdańsku czeka się około miesiąca a prywatnie od ręki. Może jakaś niekompetentna recepcjonistka udzieliła Ci błędnej odpowiedzi a Ty stracisz niepotrzebnie czas.

reklama
Kasik36, jak się zapisywałam do genetyka to razem z kariotypami, za tydzień idę więc zobaczymy jak będzie, już nie będę dzwonić, dodzwonić się do nich to jakaś tragedia, prędzej chyba do papieża bym się dodzwoniła.

lilia- kochana dziekuje ci za pamiec:-D rozumie cie i doly.chcialabym cie pocieszyc ale chyba sama jestem w głebokim dole. musimy sie trzymac. nie pisze bo nie mam o czym a nawet marudzic mi sie nie chce.buziaki

jo.m czekam na relacje wizyty, mam nadzieje ze bedzie dobrze i ty nastepna zajmiesz miejsce naszej zuli

zula mam nadzieje ze jakos sie trzymasz.buziaki dla waszej kochanej dwójeczki

olusia jak tam uciebie. kiedy ty zaczynasz kolejna walke?

pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za was

Melduję się, już po wizycie - wszytko jest ok
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Coś tak mi się wydaje że niepotrzebnie trochę nastraszona zostałam poprzednio ehhh
dry.gif.pagespeed.ce.CxYZhkSuxh.gif
Mam jeszcze jedną wizytę w Klinice + USG prenatalne i na tym chyba kończę przygodę i wracam do mojej Pani ginekolog u której byłam dzisiaj bo zdecydowanie potrzebuję bardziej przyjaznego podejścia, bez niepotrzebnych stresów
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
i godzinnych opóźnień
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
...

Olusia wizytę mam 14 go ale tym razem Dr M. Wolę jego. Choć 3 min wizyta mnie rozbraja. Nie wiem czy dojdzie do crio bo jakieś dziwne te krwawienie było teraz. Mam nadzieje, że nic nie stanie na przeszkodzie. Mam nadzieję, że tym razem się uda!!! Kiedyś musi!!! Oby ten malec był nam pisany!!!!!!!!

Kochane zatem zdaje relacje z wizyty - niestety ze względu na progesteron 2,13 transfer odroczony ale za to tylko do następnego cyklu:) jeżeli oczywiście cos zostanie zamrożone :) estradiol 3200 pęcherzyków 14 (powtórka z rozrywki) PJ 10 ,LJ 4 wielkości 19-21 wiec wszystkie równo rosną :) zatem dzisiaj o 20:40 ovitrell i w środę o 8:40 punkcja :)

Infinity, cudowne wieści :tak:

Tola, na @ ma wpływ estrofem, może być skąpiejszy i szybciej się skończyć. Trzymam kciuki za udany transfer.

Genna, nieźle naprodukowałaś jajeczek i jak ładnie równo urosły, super, na pewno dużo będzie do mrożenia, dobrze że transfer będzie w następnym cyklu przynajmniej dojdziesz do siebie po stymulacji i punkcji. Powodzenia w środę, trzymam kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry