reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Zula niestety bolące pachwiny to u mnie nie objaw ciąży bo po ostatnim transferze też mnie bolały, dlatego wydaje mi się że to po fraxi...

Jeszcze nigdy się tak nie stresowałam czekając na bete, pierwszy i drugi raz to lajcik ale dzisiaj to już nerwy... Maskara czemu każą tak długo czekać, już jest krew w labo ale kiedy wynik, cholera wie?? To czekanie jest chyba gorsze niż spojrzenie na wynik... Bo wtedy jakoś emocje zaczynają spadać.

reklama
Zula tak, nadal biorę 3x3 Luteiny 100 bo wciąż mam poziom PRG wahający się w okolicach 20 jednostek ...byłam u mojej wcześniejszej ginekolog u której (po prenatalnym które mam za 2,5 tygodnia w Klinice) planuję dalej prowadzić ciążę i powiedziała że do końca 12tc nic nie zmieniamy. Od 12tc mam stopniowy odstawiać ale jak to dokładnie będzie wyglądać dowiem się dopiero pod koniec maja. Ale wiem że Duphaston na razie będę brała - mam odstawić dopiero w połowie ciąży.

Ostatnia edycja:
Już się ucieszyłam że jest wynik a jest tylko magnez :-:)-(

Mam 1,97 a norma 1,8 - 2,5 więc mimo tych wielkich dawek poziom raczej niski... Kurde musze kupić jakiś inny.

No to Bziumelka się doczekałaś !!!!!!!! Ale się cieszę, że niedługo zrobi się tu pusto w tym wątku. Kochana gratulacje i wszystkim pozostałym, którym nie składałam - także!!!!!!!!

Bziumelka masz szczęście że kobiet w ciąży się nie bije bo po tyłku za ten pesymizm powinnaś dostać :-p;-) GRATULUJĘ!!! :-)
Ale piękna pozytywna seria ciąż nam się zrobiła :tak: tak trzymać!

Bziumelka lanie jak nic Ci sie nalezy za to czarnowidztwo....i co i co babo jestes w ciazy!!!!!:-):-):-)

Ale dzisiaj pozytywnie sie zrobilo...maj to super miesiac :-):-):-)
to ile tych ciaz ostatnio jest?

reklama
Do góry