reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ann, gratuluję, przywracasz mi wiarę, że z endometriozą można zajść w ciążę:)
chyba w podobnym terminie miałyśmy ślub:) Tylko ja rok później:)

Ostatnia edycja:
Blake, no ciekawa jestem jakież to negatywne skutki ten babsztyl wymyślił :angry:, ale spokojnie nie denerwujmy się. To ja trzymam kciuki za chłopaków i ich zimowisko. I oczywiście za zdrówko męża. :tak:

Zula_5, no kochana jak się czujecie ? :-)

gos, moja klinika też nie dzwoni z informacją o podziale zarodków, na zasadzie brak telefonu to dobra wiadomość, gdyby było coś nie tak to sami dzwonią. I u Ciebie jest tak samo, na pewno maluchy pięknie się dzielą i czekają na mamusię. :tak:

kasik36, nie denerwuj się kobieto, spokój, cisza, relaks masz w sobie dwa życia które teraz potrzebują radosnej matki a na uparciucha nic nie poradzisz. Plan B nie będzie Tobie potrzebny, no chyba że po rodzeństwo

Olusia, kobieto naćpałaś się :-D trzymam kciuki za brzdące, niech się wczepiaj w mamusie, kiedy testujesz ? 4 sierpnia? czy wcześniej ?

Ann84, beta pięknie przyrasta :-)

Ann84 gratuluje przyrostu bety :tak:

dorotav mysle ze zatestyuje albo 4 albo 1 sierpnia :-) he he fajnie to napisalas..ze nacpalam sie..... czyli powiadasz ze relanium tez ciut pmaga przy zagniezdzaniu zarodka?:tak:

A tran moge zazywac?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie jeśli miałam pierwsze podejście z rządówki i mamy z tego mrozaczki to aż do wykorzystania ich wszystkich będzie 1podejście. Drugie podejście będzie wtedy gdy będzie punkcja tak?
Chodzi mi o te 3 podejścia z rządówki.
(Moja beta z dziś 3,19;-()

reklama
Cześć Dziewczyny! Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam miesiąc temu...
w każdym bądź razie wracam do gry :)
28 lipca zabieram 2 moje śnieżynki i mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie zgodnie z naszymi planami.
Testuję 6 sierpnia :)

Juhasek 1 podejście to wykorzystanie wszystkich zarodków powstałych po punkcji więc tak naprawdę jeśli ktoś miał 6 zarodków to w ramach jednego podejścia może mieć 6 stransferów. Tak przynajmniej jest w mojej klinice.

Ann84 gratuluję pięknej bety i życzę spokojnych 9 miesięcy!

inka26 jutro Twój wielki dzień! Trzymam kciuki za seksik na szkiełku i dorodne komórki :)

pozdrawiam wszystkie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry