reklama

Kto po in vitro?

Kasik: moj 1BB wlasnie rosnie w brzuchu wiec spokojnie:) wierz w swojego malucha i sie nie masz czyms denerwowac

Mimi: ja bralam 3x1 lutinusa (100mg) plus 3x1 dupka. Nie badalam profesteronu bo dopochwowo wiekszosc byla wiec w krwi nie wychodzi dovrze

reklama
Olusia, relanium podobno pomaga, dziewczyny biorą i niektórzy lekarze zapisują, ja przy żadnym transferze nie miałam ale przy kolejnym transferze zgwałcę doktorka ;-) żeby mi wypisał, jeszcze nie wiem jak ale coś wymyślę. :-D Co do tranu to nie pomogę, nie biorę, podpytaj się Lolitki. :-)

Juhasek87, dokładnie tak, jedno podejście składa się z: punkcji, transferu i criotransferu. Który to Twój dt ?

mmm, niekoniecznie zbliża się @, równie dobrze może też świadczyć o ciąży, niektóre dziewczyny pisały że pierwszym objawem był ból głowy. Trzymam kciuki :tak:

LIPIEC

24: gos1512 - udany transfer świeżynki
24: inka26 - punkcja
24: agulla84 - podglądanie pęcherzyków

26: agulla84 - punkcja
28: Juhasek87 - wysoka beta !!

28: Migotka25 - transfer 2 mrozaczków
29: alternatywa - wizyta u immunologa
30: mmm - wysoka beta !!
30: dorotav - kontrola u gina
30: Ann84 - usg pęcherzykowe

SIERPIEŃ

01: Olusia7982 - wysoka beta !!

04: Olusia7982 - wysoka beta !!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

06: Migotka25 - wysoka beta !!

Ostatnia edycja:
Olusia, relanium podobno pomaga, dziewczyny biorą i niektórzy lekarze zapisują, ja przy żadnym transferze nie miałam ale przy kolejnym transferze zgwałcę doktorka ;-) żeby mi wypisał, jeszcze nie wiem jak ale coś wymyślę. :-D Co do tranu to nie pomogę, nie biorę, podpytaj się Lolitki. :-)

Juhasek87, dokładnie tak, jedno podejście składa się z: punkcji, transferu i criotransferu. Który to Twój dt ?

mmm, niekoniecznie zbliża się @, równie dobrze może też świadczyć o ciąży, niektóre dziewczyny pisały że pierwszym objawem był ból głowy. Trzymam kciuki :tak:

u mnie zawsze taka migrena świadczy o zbliżającej się @, tyle że zwyklejest to 12-14 dzien po owulacji, a może po prostu będzie deszcz?. Broniłam się przed braniem tabletki, po przyjściu z pracy drzemnałam się 2godzinki ale chyba nie mam wyjścia i muszę łyknąć jakiegoś apapa

reklama
Lolitka skarbnico wiedzy powiedz mi czy przy moich lekach po trasferze moge brac tran na wzmocnienie organizmu bo ja taki chorowitek :D tzn przeziębiam sie czesto czy moge to brac i pic inofem? czy lepiej nie? a co z encortonem? nie miaalm przepisanego przez doktorka a moze powinnam brac? mam normalnie 1000 mysli na minute !! ech..

dorotav ja przy pierwszym podejsciu i przy crio relanium nie mialam, dopiero teraz mi przepisal sam od siebie....;

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry