Hejcia kochane laseczki....

przepraszam ze nie odpislaam wczesniej... juz zdaje relacje... a wiec w piatek mialam punkcje.. pobrali 15 komorek z czego 10 bylo dobrych... zaplodnilo mi sie 6.. ktore ladnie sie dzielily... 1 z nich stanela w 3-4 dobie a 3 doszly do stadium blastocysty, ladnie sie dzielily dalej... podali mi w poniedzialek 2 zarodki 8 komorkowe w 3 dobie... dzien po punkcji i po transferze przyjmuje rano i popoludniu lutke 200mg, kwas foliowy, aspiryn cardio, euthyrox 25, fragmin oraz wieczorem po 2 tabl lutki po 100mg.. oraz relanium... od poniedzialku biore relanium 2x1 i normalnie jestem taka nacpana ze ledwo zyje.. praktycznie caly czas bym spala.. a jak mam isc gdzies to mi sie w glowie kreci... wiec wiekszosc czasu leze.. relanium mam brac 5 dni, wzielam sobie l4 na tydzien... biore tez przynajmniej raz dziennie lutke podjezykowo...
Inka, 12 pęcherzyków, ekstra, trzymam kciuki ;-)lutka 200 nie jest refundowana i kosztuje ok 150 zl.. natomiast lutka 50 i 100 jest w refundacji
Atena74, Kasik, Lilia, genna... kochane dziekuje ze sie o mnie martwilyscie...
Kasik trzymam kciuki za twojego kropka... niech zostanie z toba na 9 miesiecy :

to w koncu dosstalas 2 zarodki?
Ann84 na pewno dobrze przyrasta
Lilia nie denerwuj sie kochana.... wiesz ze cie kocham....
A powiedzcie mi czy można brac tran w kapsułkach przy tych lekach co biore oraz drugie pytanie moja znajoma jest po transferze i chce zrobic tautaz myslicie ze można? Czy to będzie mialo jakis wpływ na to? Czy nie?