Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Juhasek87 ja tez z rzadowki jestem a dostalam 2 zarodki :-) to decyduje lekarz i embriolog, przynajmniej tak u mnie jest... :-) na cyklu sztucznym tez bralam estrofem pierw 2x1 do ktoregos dc potem 3x1 i za kazdym razem USG i potem crio... 2 przed crio zaczelam brac lutke, fragmin, encorton i reszte lekow...
Olusia ale ja nie mam 35lat a to ma znaczenie?
to ja też tak chce, kurcze co mam zrobić by namówić dr. O twierdzi, że jestem młoda, mam dobre zarodki i nie da mi dwóch!
Juhasek, więc jednak z moją pamięcią aż tak dobrze nie jest, ale już podaję jak brałam estrofem
od 2dc: estrofem 2x1, acard 1x1, methyperd 2x2;
od 8dc: estrofem 3x1, acard 1x1, methyperd 2x2;
od 10dc: estrofem 3x2, acard 1x1, methyperd 2x2;
żadnego zastrzyku na pęknięcie nie brałam bo nie było pęcherzyka
Juhasek - po pierwsze przykro mi - wiadomo Po drugie - nie wolno przekreslac tamtych zarodkow - kazdy z nich jest inny i nie generalizuj. Masz ich jeszcze trzy i ja bym ci polecala sprobowac na cyklu naturalnym skoro owulowalas a jezeli mialas regularne miesiaczki to na 99% owulka byla.
I najwaniejsze - nie bierz dwoch zarodkow bo to ciaze b.wysokiego ryzyka i wykonczysz sie psychicznie. Kasik36 to dobrze argumentowala czemu ona nie chce dwoch i ja sie z nia zgadzam. Glowa do gory!!!
Dzięki Dziewczyny! Jesteście nie zastąpione! Dziś jeszcze mam mętlik w głowie, ochłone i będę myśleć racjonalnie. a czy w następnym cyklu możn już podchodzić do crio?
Kasik- nie denerwuj się bo to niczego nie zmieni a jak zaskoczysz to będziesz doktorka po przysłowiowym tyłku całować. Jeśli jeden jest słabszych to lepiej, że jest z Tobą.
Ann- super! beta rewelacja, jednak Państwo przyłożyć rękę do bąbelka
Agulla, Inka - ja pochodzę z waszych okolic :-) jak miałam 21 to się przeniosłam
Esiek owszem jest to ryzyko ale tez nie ma do konca gwarancji ze 2 sie przyjma... wiadomo jest wieksza szansa przy dwoch, oczywiscie tez ani jeden moze tez sie nie przyjac lub 2 moga sie przyjac... tak jak to pisala ktoras laska ze jest to loteria i szczescie !! wiec mysle ze tutaj opinie sa podzielone troszke... co nie oznacza ze nie przyznaje tobie tez racji :-)
z tego co zrozumialam to kasik chyba w koncu dostala 2 zarodki.. czy jak to? bo juz nie wiem...
Atena74 he he zyje :-) i mam sie dobrze... jedynie przycmiona relanium hehe